Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Euroclear SwedenFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationEuroclear är en förebild när det gäller företagskultur och medarbetarvård. De har skapat en inkluderande arbetsmiljö där samarbete, mångfald och individuell utveckling är i fokus. Som en attraktiv arbetsgivare investerar Euroclear i sina medarbetare och skapar en meningsfull plattform för att bidra till den globala ekonomin.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vill du vara med och skapa morgondagens finansiella infrastruktur?

Vill du arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus på ett globalt företag i hjärtat av Stockholm och den svenska finansmarknaden? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi bidrar till en säker och effektiv hantering av värdepapper på den svenska marknaden och har en gedigen kunskap då vi varit navet i den svenska finansmarknaden i över 50 år. Euroclear Sweden är Sveriges värdepapperscentral och en del av den globala Euroclear-koncernen med huvudkontor i Bryssel.

Cirka 2 000 företag, däribland samtliga börsnoterade svenska aktiebolag, är anslutna till vårt värdepapperssystem. Omkring 50 banker och andra finansiella institut använder dagligen vårt system för att hantera och avveckla värdepapper, bland annat de aktier som handlas på olika marknadsplatser. Euroclear Swedens senaste utveckling är en informations- och analystjänst som ger en fördjupad inblick i ett bolags aktieägande. Dessutom hjälper vi många av våra kunder att arrangera och genomföra bolagsstämmor.

Som anställd på Euroclear Sweden får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö som präglas av öppenhet och mångfald. Vi erbjuder många aktiviteter för dig som anställd vad gäller kompetensutveckling inom din profession, samt möjligheter att växa inom företaget, både i Sverige och internationellt. Du erbjuds också en rad förmåner inom träning och hälsa. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att kombinera kontorsarbete och hemarbete.

Följ Euroclear Sweden i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss