Euroclear SwedenFinans/ekonomi/juridik

MotivationEuroclear Sweden är en modern och engagerad arbetsgivare med ett imponerande employer brand. De tror på framtidens talanger och skapar därmed en arbetsplats med många karriärmöjligheter för sina medarbetare. Euroclear Sweden arbetar långsiktigt och hållbart på en internationell nivå. Deras företagskultur baserad på engagemang och glädje lyser igenom vilket helt klart bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vill du vara med och skapa morgondagens finansiella infrastruktur?

Vill du arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus på ett globalt företag i hjärtat av Stockholm och den svenska finansmarknaden? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi bidrar till en säker och effektiv hantering av värdepapper på den svenska marknaden och har en gedigen kunskap då vi varit navet i den svenska finansmarknaden i över 50 år. Euroclear Sweden är Sveriges värdepapperscentral och en del av den globala Euroclear-koncernen med huvudkontor i Bryssel.

Cirka 2 000 företag, däribland samtliga börsnoterade svenska aktiebolag, är anslutna till vårt värdepapperssystem. Omkring 50 banker och andra finansiella institut använder dagligen vårt system för att hantera och avveckla värdepapper, bland annat de aktier som handlas på olika marknadsplatser. Euroclear Swedens senaste utveckling är en informations- och analystjänst som ger en fördjupad inblick i ett bolags aktieägande. Dessutom hjälper vi många av våra kunder att arrangera och genomföra bolagsstämmor.

Som anställd på Euroclear Sweden får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö som präglas av öppenhet och mångfald. Vi erbjuder många aktiviteter för dig som anställd vad gäller kompetensutveckling inom din profession, samt möjligheter att växa inom företaget, både i Sverige och internationellt. Du erbjuds också en rad förmåner inom träning och hälsa. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att kombinera kontorsarbete och hemarbete.

Följ Euroclear Sweden på sociala medier

LinkedInWebbsida