EvolutionUnderhållning

MotivationEvolution har i samband med hög tillväxt tagit sitt employer branding-arbete till en ny nivå. De kommunicerar på ett stilrent och modernt sätt där mångfald alltid ligger i fokus. Med ett tydligt narrativ på deras hemsida visar Evolution en stark företagskultur och som jobbsökande är det enkelt att orientera sig. De erbjuder även sina medarbetare goda möjligheter att jobba utomlands vilket särskiljer Evolution från andra arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi värderar både människan och resultatet

Evolution-koncernen är en världsledande B2B-leverantör och utvecklare av mjukvara och produkter för onlinekasino. Vi utmanar det som finns på marknaden genom att använda innovativa koncept och nya tekniska lösningar för att skapa den bästa spelupplevelsen.
 
Sedan start har Evolutions verksamhet fokuserat på innovation och kvalitet. Bolagets framgångar är ett resultat av den kreativitet och det driv som våra talanger har. Vi ser mångfald som en förutsättning för att vi ska lyckas med att skapa relevanta produkter och vi strävar efter att ge medarbetarna möjligheter till att växa och utvecklas. För oss är motivation och attityd viktigare än en viss typ av erfarenhet och vi premierar de som genom sitt dagliga arbete hjälper till att driva verksamheten framåt. Detta har bland annat resulterat i att vi har fler än 80 nationaliteter i våra team, att medelåldern för våra ledare idag är 31 år och att vi har 45 % kvinnor i de två högsta beslutsnivåerna för den operationella verksamheten.
 
Vi är väldigt stolta över de många talanger som började i en junior position och som har vuxit med oss under åren till att idag leda egna team och enheter. Tack vare att vi har hela innovations-, utvecklings- och kundleveranskedjan internt kan vi både kontrollera kvaliteten i vår leverans men också erbjuda många och varierade karriärvägar. Vi strävar efter att tillsammans ta oss an nästa utmaning och att alltid bli lite bättre. Evolution fortsätter att växa på nya marknader, med nya produkter och letar alltid efter innovativa talanger som drivs av att utmana sig själva i en dynamisk arbetsmiljö i en av världens snabbast växande branscher.

Your turn to make a move

View openings here.

Följ Evolution på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida