ExsitecIT/teknik/konsult

MotivationExsitec fortsätter sin framgångsresa med att leverera en unik och spännande arbetsplats. Medarbetarna har den viktigaste rollen i företaget och här växer du tillsammans med bolaget. Exsitec ger en språngbräda till studenter och young professionals och har ett stort engagemang kring den yngre generationen och att få in dem i branschen. Kombinera deras fina värderingar med deras genomarbetade företagskultur så har vi en eftertraktad arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Bli en del av ett kompetent team i framkant

Exsitec är för dig som vill arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i företagskulturen och där du får chansen att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Söker du också nya utmaningar?
Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd och utvecklar även skräddarsydda verksamhetssystem genom appar och webblösningar. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en drivkraft i vår fortsatta utveckling och expansion.

Vår övertygelse är att den bästa utväxlingen mellan medarbetare sker i mixen av nyexaminerade och erfarna konsulter. Därför söker vi alltid efter nya kollegor med olika grad av erfarenhet och arbetar aktivt med att alla ska hitta en väg att utvecklas på.

Väx tillsammans med oss
Vi tror på att växa tillsammans och drivs av nytänkande och att hela tiden göra saker bättre. Genom våra interna ledarskaps-, sälj-, trainee- och mentorskapsprogram banar vi väg för framtidens ledare, säljare och konsulter.

Vi har roligt på jobbet
Företagskulturen hos oss vilar på våra starka värderingar; enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. Vi sätter personlig utveckling högt, och vi ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar ständigt efter att göra den ännu bättre!

Se våra lediga tjänster HÄR

 

________

”Kombinationen av engagerade människor och möjligheten till nya utmaningar är helt klart det som gör att jag så trivs bra.”
-Eric Johansson Exsitecare sedan 2013.

________

 

Följ Exsitec på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida