ExsitecIT/teknik/konsult

MotivationExsitec har en av Sveriges tydligaste företagskultur där gemenskap är kärnan. Oavsett kanal råder det ingen tvivel om att medarbetarna är Exsitecs viktigaste tillgång. Existec visar även att studenter och young professionals är av stort värde. Vi har sett att närvaron på Sveriges universitet ökat och att deras traineeprogram fortsätter att utvecklas. Exsitec skapar alla förutsättningar för den unga målgruppen att lyckas i en väldigt attraktiv bransch.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Bli en del av ett kompetent team i framkant

Exsitec är för dig som vill arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i företagskulturen och där du får chansen att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Söker du också nya utmaningar?
Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd och utvecklar även skräddarsydda verksamhetssystem genom appar och webblösningar. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en drivkraft i vår fortsatta utveckling och expansion.

Vår övertygelse är att den bästa utväxlingen mellan medarbetare sker i mixen av nyexaminerade och erfarna konsulter. Därför söker vi alltid efter nya kollegor med olika grad av erfarenhet och arbetar aktivt med att alla ska hitta en väg att utvecklas på.

Väx tillsammans med oss
Vi tror på att växa tillsammans och drivs av nytänkande och att hela tiden göra saker bättre. Genom våra interna ledarskaps-, sälj-, trainee- och mentorskapsprogram banar vi väg för framtidens ledare, säljare och konsulter.

Vi har roligt på jobbet
Företagskulturen hos oss vilar på våra starka värderingar; enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. Vi sätter personlig utveckling högt, och vi ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar ständigt efter att göra den ännu bättre!

Se våra lediga tjänster HÄR

 

________

”Kombinationen av engagerade människor och möjligheten till nya utmaningar är helt klart det som gör att jag så trivs bra.”
-Eric Johansson Exsitecare sedan 2013.

________

 

Lediga jobb


Digital marknadsförare – heltidstjänst

IT/teknik/konsult

Konsult inom Business Intelligence med inriktning mot Qlik Sense

IT/teknik/konsult

Exsitecs Traineeprogram 2022

IT/teknik/konsult

Trainee Sälj och affärsutveckling 2022

IT/teknik/konsult

Exsitecs konsultprogram 2022

IT/teknik/konsult

Följ Exsitec på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida