ExsitecIT/teknik/konsult

MotivationHos Exsitec kan man kickstarta sin karriär i ett av nordens snabbast växande IT-bolag. På Exsitec har man möjlighet att utvecklas för att hitta sin väg som en av framtidens IT-experter. Hos denna arbetsgivare finns många karriärmöjligheter, och ett stort fokus på kompetensutveckling. Med bland annat ett eftertraktat traineeprogram attraherar Exsitec unga talanger. De visar en stark och trivsam företagskultur som lyser igenom i deras sociala medier och kommunikation.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tillsammans digitaliserar vi Norden!

Välkommen till Exsitec. Vi tror på att vi är bättre tillsammans och arbetar för att alla ska våga prova. Om det låter som något du också tror på, se vilka lediga tjänster vi har just nu. På vår karriärsite kan du välja om du är student, eller om du redan har några års erfarenhet för att se våra erbjudanden just för dig.

Om Exsitec

Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner.

Om våra medarbetare

Vi är vår personal och tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för en mer digitaliserad och hållbar framtid. 

Vår kultur präglas av affärsmässighet, framåtanda, glädje och enkelhet. En kultur vi värnar om och som genomsyrar hela organisationen. 

Vi arbetar aktivt med våra värderingar i rekrytering, medarbetarsamtal, mötet med kunder, utformning av lösningar, strategiska beslut och de guidar oss i att vara Exsitec – varje dag.

Artiklar

Medarbetare

Följ Exsitec på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida