Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

EY

MotivationEY är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt arbetsgivarvarumärke. Med ett stort fokus på hållbarhet och gemenskap har EY skapat en attraktiv och välkomnande företagskultur som lyser igenom i deras arbete med Employer Branding. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många olika utvecklingsmöjligheter.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vårt syfte – Building a better working world.

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world” – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi samarbetar inom affärsområdena revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner. Våra tjänster bidrar till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. På EY Sverige jobbar idag över 3200 medarbetare fördelat på 45 kontor runt om i landet.

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Är du nyfiken på hur det är att jobba som management- eller techkonsult, revisor, hållbarhetskonsult, lönespecialist, skattekonsult, transaktionsrådgivare eller redovisningskonsult? Då kan EY vara det rätta valet för starten på din karriär. Hos oss finns oändligt med möjligheter, både för dig som studerar eller har tidigare erfarenhet. Läs gärna mer på vår karriärsida: https://www.ey.com/sv_se/careers

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

More about us

Följ EY i sociala medier

KarriärsidaFacebookWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss