Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

EY

MotivationEY är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt employer brand. Med ett stort fokus på hållbarhet och omsorg har EY skapat en attraktiv och familjär företagskultur som lyser igenom i deras kommunikation och storytelling. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vårt syfte – Building a better working world.

Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

”Vi för samman fantastiska människor som du för att bygga a better working world.”

Vi på EY är förändringsförespråkare och cyberguruer. Resultatförbättrare och problemlösare. Datavetare och tillväxthackare. Botprogrammerare och mjukvaruutvecklare. Riskhanterare och förtroendeskapare. Vi representerar nästan 365 000 globala perspektiv och är redo att ta emot ditt.

Din djärva ambition är bara början

Använd vårt globala nätverk, vår teknik, våra team och vår kultur för att förverkliga din potential. Lär dig av de bästa, omge dig med nyfikna människor, ställ bättre frågor för att få bättre svar och bygg en bättre arbetsvärld. Den exceptionella upplevelsen hos EY. Du kan skapa din egen.

Här definierar du din framgång. Vi tillhandahåller verktygen, lärandet, flexibiliteten och en mångfaldig och inkluderande kultur så att du kan bli den bästa versionen av dig själv och hjälpa andra att göra detsamma.

Med möjlighet att anpassa din karriärresa

Med energi, drivkraft och fantasi finns det ingen gräns för vad du kan uppnå i din karriär. När du växer och utvecklas hos oss kommer du upptäcka möjligheter och anpassa din karriärresa så att den är lika unik som du är.

Vi frigör din potential med hjälp av utbildning, erfarenhet av den senaste tekniken och det personliga stöd du behöver för att nå dina karriärmål.

På EY handlar karriär om mer än bara flexibilitet och befordran. Vi hjälper dig att vara relevant i en värld där ingenting står still. Vi har alla sett hur driftiga, nya företag ersätter de som misslyckades med att ta till sig förändringar. Du har också ett liknande val: kommer du att bli en syftesdriven ledare som kan analysera, förnya, tänka och agera globalt eller kommer du att hamna på efterkälken?

Vi uppmuntrar dig att utvecklas

Vi tror inte att det finns något bättre ställe att hålla sig relevant på än just precis här. På EY erbjuder vi våra medarbetare chansen att fånga nya möjligheter och arbeta med avancerad teknik. Du får jobba med olika kunder i olika branscher. Vi uppmuntrar dig att utvecklas som ledare och att kliva ur din komfortzon. Du får chansen att arbeta med team och projekt som inspirerar och utmanar dig varje dag. Från internships och traineeprogram till heltidstjänster – hos oss får du möjlighet att växa, utvecklas och leda i en global miljö.

More about us

Följ EY i sociala medier

KarriärsidaFacebookWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss