FolksamFörsäkringsbolag

MotivationFolksam är en trygg och hållbar arbetsgivare med många möjligheter! Speciellt inspirerande är deras studentpool där studenter kan smygstarta karriären med extrajobb och få en inblick i verksamheten, en god start på karriären helt enkelt. Med kontor och dotterbolag i hela landet och många yrkesområden finns många karriärmöjligheter hos denna arbetsgivare som verkligen visar att de stöttar sina medarbetare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Arbetsuppgifterna är stimulerande och utmanande och vi jobbar tillsammans för att nå resultat.

Vi erbjuder flexibiliteten att varva arbete på kontoret med arbete hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt.

Folksam erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.

Dessutom arbetar vi långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar. Vår ekonomiska styrka ger oss möjlighet att påverka och ställa höga etiska krav som gör skillnad.

 

Medarbetare

Följ Folksam på sociala medier

InstagramFacebookTwitterYoutubeLinkedInWebbsida