Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

FolksamFörsäkringsbolag

MotivationFolksam, en försäkringsgigant i Sverige, har gjort sig känd som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i landet. Med en stark företagskultur präglad av omsorg, inkludering och socialt ansvar, strävar Folksam efter att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och känner sig uppskattade. Företaget sätter stor vikt vid medarbetarnas personliga och professionella utveckling och erbjuder en mängd möjligheter för karriärtillväxt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Arbetsuppgifterna är stimulerande och utmanande och vi jobbar tillsammans för att nå resultat.

Vi erbjuder flexibiliteten att varva arbete på kontoret med arbete hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt.

Folksam erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.

Dessutom arbetar vi långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar. Vår ekonomiska styrka ger oss möjlighet att påverka och ställa höga etiska krav som gör skillnad.

 

Medarbetare

Traineeprogram


Folksam Tech Talent

Följ Folksam på sociala medier

InstagramFacebookXYoutubeLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss