10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

FolksamFörsäkringsbolag

MotivationFolksam, en försäkringsgigant i Sverige, har gjort sig känd som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i landet. Med en stark företagskultur präglad av omsorg, inkludering och socialt ansvar, strävar Folksam efter att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och känner sig uppskattade. Företaget sätter stor vikt vid medarbetarnas personliga och professionella utveckling och erbjuder en mängd möjligheter för karriärtillväxt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär med bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och jobbar aktivt med inkludering och mångfald. Arbetsuppgifterna är stimulerande och utmanande och vi jobbar tillsammans för att nå resultat.

Vi erbjuder flexibiliteten att varva arbete på kontoret med att jobba hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt.

Folksam erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade. Dessutom arbetar vi långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar. Vår ekonomiska styrka ger oss möjlighet att påverka och ställa höga etiska krav som gör skillnad.

Medarbetare

Lediga jobb


Folksam |

Systemutvecklare Masterdata

Folksam |

Data Analyst

Folksam |

Lösningsarkitekt IT SAK

Folksam |

Skadereglerare till sektion Sak

Folksam |

Kundrådgivare

Folksam |

Data Engineer

Folksam |

Gruppchef till Kundservice

Folksam |

Handläggare inom tjänstepension med fokus på beräkning

Folksam |

Handläggare inom tjänstepension

Följ Folksam i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaXYoutube

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss