FolksamFörsäkringar

MotivationMed ett engagemang för sina medarbetare, ett brett utbud av karriärmöjligheter och utveckling inom verksamheten arbetar Folksam med Employer Branding. Genom en familjär laganda och samarbete för att hitta nya lösningar utses härmed Folksam till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness
Folksam är ett stort företag med flera dotterbolag och vi försäkrar nästan varannan svensk. Det innebär många intressanta yrkesroller och chanserna är goda till karriär på många olika sätt.

Du kan byta spår, klättra uppåt eller specialisera dig. Vi har dessutom bra strukturer som stöttar medarbetarnas utveckling, till exempel ett gediget utbud inom ledarutveckling.

En kul och kreativ arbetsmiljö

Vi jobbar aktivitetsbaserat utan fasta sittplatser eftersom det stimulerar såväl flexibilitet och kreativitet som samarbete och effektivitet. Det betyder att du själv väljer en arbetsplats som passar de uppgifter du har för stunden.

På vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm finns ett varierat utbud av bland annat projektmiljöer, samtalsrum, kreativa utrymmen, caféer och platser för att samla tankarna.

Vi jobbar med många spännande frågor

Försäkring och pension är självklart vårt huvudfokus. Men det är inte allt vi gör. Vår vision är att kunderna ska känna sig trygga i en hållbar värld och vi arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet och miljöarbete.

Som en av Sveriges största kapitalförvaltare har vi även goda möjligheter att påverka företag att ta ett etiskt ansvar. Och vi är stolta över att vara ett kundägt bolag. Inga vinster betalas ut till aktieägare, utan går istället tillbaka till kunderna.