FolksamFinans/ekonomi/juridik

Career Pages
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Folksam

Försäkringar och långsiktigt sparande

På Folksam gör du karriär i ett ansvarstagande företag. Vi är ett stort kundägt företag med flera dotterbolag och kontor på olika håll i landet. Det innebär många intressanta yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt.

Du kan byta spår, klättra uppåt eller specialisera dig. Vi har dessutom bra strukturer som stöttar medarbetarnas utveckling och vi har bra anställningsförmåner.

En kul och kreativ arbetsmiljö
Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen. För att öka samarbete, lärande och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Det betyder att du inte har en fast arbetsplats, istället väljer du en plats som passar de uppgifter du har för stunden. Vi erbjuder ett varierat utbud av bland annat projektmiljöer, samtalsrum, kreativa utrymmen, caféer och platser för att samla tankarna.

Vi jobbar med många spännande frågor
Folksam erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

 

Se filmen om hur det är att jobba på Folksam


 

Möt några av våra medarbetare


Följ Folksam på sociala medier