Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Forenede Care

MotivationHos Forenede Care står omsorg i centrum och medarbetarna är den viktigaste resursen. Genom kontinuerlig kompetens- och karriärutveckling visar Forenede Care sitt engagemang för medarbetarnas välbefinnande. Att arbeta hos Forenede Care innebär att göra verklig skillnad för människor och samhället samtidigt som du erbjuds stimulerande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter. Detta gör Forenede Care till ett självklart Karriärföretag 2024.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi vill göra skillnad för människor, för framtiden och för samhället.

Vill du bli en del av ett företag där du gör skillnad och samtidigt mår bra och har kul på jobbet? Då kan Forenede Care vara rätt arbetsplats för dig!

Vi är det värderingsstyrda och familjeägda vård- och omsorgsbolaget där vi bryr oss om varandra. Här omfamnas du av mycket arbetsglädje, kompetens och trivsel. Vår värdegrund med värdeorden ansvar, engagemang och omtanke är en naturlig del av vårt arbete.

Erfarenhet och kompetens

Vi vet att du som medarbetare är vår viktigaste resurs. Du ges därför goda utvecklingsmöjligheter och stimulerande arbetsuppgifter, så att du kan växa och utvecklas med oss.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda betyder mycket för oss. Vi är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är idag.

Personaltrivsel som märks

På Forenede Care har vi roligt tillsammans och är snälla mot varandra samtidigt som vi gör skillnad. Det är nog några av anledningarna till att medarbetare trivs hos oss och stannar länge. Medarbetare som trivs på jobbet – med chefer, kollegor och uppgifter skapar många ringar på vattnet: bra stämning, kvalitet, trygghet, tillit, delaktighet och roliga aktiviteter. Trivsel är nyckeln till att våra kunder och deras anhöriga uppskattar det vi gör för dem.

Du är med och utvecklar företaget

Hos oss blir du en del av en öppen och utvecklande kultur. Med nya medarbetare välkomnas också nya idéer, det är så du bidrar till att utveckla företaget. Närhet till dig som medarbetare innebär även ett synligt och närvarande ledarskap som skapar delaktighet, engagemang och vi-känsla. På detta sätt skapar vi insikt i vad Forenede Care står för och vår roll i förhållande till kunder, anhöriga, samhället och uppdragsgivare. 

Mer om oss

Följ Forenede Care i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss