Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

FortnoxFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationMed Fortnox kan du vara en del av en dynamisk arbetsplats där innovation och framsteg är en del av vardagen. Här har du möjlighet att utveckla din kompetens och karriär inom en teknikintensiv bransch som ständigt förändras. Fortnox strävar inte bara efter att erbjuda de bästa affärslösningarna utan även att skapa en trivsam och inkluderande arbetsmiljö där medarbetarna blomstrar.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi vill vara en del av din framtid

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring – där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion, tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant – det är vart du är påväg som intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon.

Pirrar det i magen på dig med?

Vi är Fortnox

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. För ytterligare information se fortnox.se/om-fortnox/jobba-pa-fortnox/

Fortnoxfolket

Lediga jobb


Fortnox | Växjö

Martech Product Manager

Fortnox | Linköping

Solution Architect

Fortnox | Linköping

IT-Ekonom

Fortnox | Växjö

Senior Web Analyst

Följ Fortnox i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss