FoxwayIT/teknik/konsult

MotivationFoxway är ett spännande företag som ligger rätt i tiden. I en konkurrenskraftig bransch lyckas Foxway uppnå hög attraktivitet som arbetsgivare, och därmed attrahera Sveriges talanger. Deras hemsida är av det snyggaste slag och Foxway levererar storytelling som är ett praktexempel på elegans. Kombinerat med en varm företagskultur råder det ingen tvivel att Foxway är en arbetsgivare värd att satsa på – En sann inspiratör för andra!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi gör digitalt liv enklare

Med över 600 anställda i fem olika länder så kan vi hjälpa dig att hitta rätt väg i det digitala livet, och göra din arbetsdag enklare. Vi löser dina problem, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Foxways väg framåt

Vår vision är att göra det digitala livet enklare. Det är vårt bidrag till en positiv förändring i samhället. Vi vill förenkla dina IT-tjänster och göra dem hållbara. Så att ni kan fokusera på ni är bäst på. Det är så vi sparar tid, pengar och på miljön.

Vi har vuxit snabbt de senaste åren. Vår ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Med en väg som leder till förändring och utveckling av det digitala samhället. Så vi kan ta hand om våra kunder och framtiden på samma gång. Och med vår livscykel för produkter så kan vi det. Från det att du köper enheten tills den dagen vi skrotar den på ett miljövänligt sätt. Tiden där emellan så skapar vi digitalt liv, utvecklar era befintliga enheter och tar hand om de som inte går att använda. Alla steg hanteras in-house, vilket gör oss unika på marknaden.

För oss handlar det om människor och värdet som våra tjänster och produkter kan ge slutanvändaren. Vi är alltid redo att göra det där lilla extra för att söka nya lösningar för företag, offentlig sektorn och våra återförsäljare. Vi är här för att hjälpa dig att hitta din väg i det digitala livet. Det är så vi jobbar här på Foxway.

Hitta lediga jobb här!

 

Följ Foxway på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida