Sök Meny

Geely

MotivationGeely är en mycket ambitiös och innovativ arbetsgivare. Med ett globalt nätverk och flera bolag erbjuder de många karriärmöjligheter för sina medarbetare och växa vilket gör Geely till en mycket attraktiv arbetsgivare. De lockar till sig juniora och seniora talanger som vill vara en del av deras innovationskultur. Geely har en stark känsla för kommunikation där deras företagskultur verkligen skiner igenom. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Geely Holding är ett Fortune 500 företag, med globalt huvudkontor i Hangzhou, Kina. I Geely Holdings många affärer över hela världen finns ägarskap och investeringar i ledande mobilitets och bilvarumärken, såväl som i finans och tekniksektorn.

I Europa är Geely Holding mest känt för sitt ägarskap i Volvo Car Group, Polestar, Lotus Cars, Lynk & Co, LEVC och också Volvo Group och Daimler.

I Europa representeras Geely Holding av Geely Sweden Holding som överser och managerar Geely Holdings investeringar och affärsutveckling. Verksamheten är belägen i Geelys nya campus Uni3 By Geely, i teknik och innovationsklustret Lindholmen i Göteborg.

Att jobba på Geely Holding är en chans att följa med oss, som en av Sveriges största arbetsgivare, på resan att bli en världsledande mobilitetsleverantör.

Bilder

Följ Geely på sociala medier

LinkedInWebbsida