Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Geely

MotivationGeely har blivit erkänt som ett Karriärföretag för sin hängivenhet till att forma framtidens fordonsindustri och erbjuda sina medarbetare en plattform för innovativ och hållbar utveckling. Med en tydlig vision om att driva gränserna för teknologi och design, skapar Geely inte bara bilar, utan också möjligheter för sina anställda att vara delaktiga i banbrytande projekt. Företaget tror på att attrahera och behålla talanger genom att erbjuda en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där kreativitet och engagemang får blomstra.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Geely Holding är ett Fortune 500 företag, med globalt huvudkontor i Hangzhou, Kina. I Geely Holdings många affärer över hela världen finns ägarskap och investeringar i ledande mobilitets och bilvarumärken, såväl som i finans och tekniksektorn.

I Europa är Geely Holding mest känt för sitt ägarskap i Volvo Car Group, Polestar, Lotus Cars, Lynk & Co, LEVC och också Volvo Group och Daimler.

I Europa representeras Geely Holding av Geely Sweden Holding som överser och managerar Geely Holdings investeringar och affärsutveckling. Verksamheten är belägen i Geelys nya campus Uni3 By Geely, i teknik och innovationsklustret Lindholmen i Göteborg.

Att jobba på Geely Holding är en chans att följa med oss, som en av Sveriges största arbetsgivare, på resan att bli en världsledande mobilitetsleverantör.

Bilder

Följ Geely i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss