Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

GKN AerospaceIndustri & Produktion

MotivationGKN Aerospace är en spännande och innovativ arbetsgivare. Som en global arbetsgivare erbjuder de många karriärmöjligheter för sina medarbetare och därmed är chanserna för en mycket utvecklande karriär mycket stora. GKN Aerospace engagerar sig i utbildning och studenter på ett imponerande sätt och visar att de värdesätter framtidens talanger och kompetens. Detta bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

GKN Aerospace är en ledande global leverantör av teknologier till världens flygindustrier. Verksamheten i Trollhättan har funnits sedan 1930 och är med sina ca 2000 anställda Sveriges största civila flygindustri. I Sverige utvecklar och tillverkar GKN Aerospace avancerade komponenter till alla de stora flygmotortillverkarna i världen, komponenter som i dag finns i mer än 90 % av alla nya, stora civila flygplan. GKN Aerospace ansvarar även för tillgänglighet och produktstöd till Gripenplanens motorer och bidrar med nyckelkomponenter till Europas bärraket Ariane.

GKN Aerospace har en inkluderande företagskultur där mångfald är något man strävar efter. Med nya perspektiv tar man fram de bästa lösningarna som kommer göra skillnad för flygindustrin. Med en balans mellan olika kulturer, åldrar och kön skapas en inspirerande och kreativ arbetsplats.

Forskning

GKN Aerospace är dedikerade den gröna omställningen inom flygindustrin och jobbar aktivt med innovativa lösningar för att reducera flygens utsläpp. I Trollhättan bedriver GKN Aerospace ett globalt teknologicenter där man ägnar sig åt forskning och teknologiutveckling tillsammans med partners, universitet och institut för att driva och påverka branschen mot ett klimatneutralt flyg 2050.

Karriär

GKN Aerospace är en spännande arbetsplats. Som medarbetare är man en del av ett engagerat team där man får kollegor över hela världen och erbjuds en mängd karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Bilder

Följ GKN Aerospace i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss