HandelsbankenFinans/ekonomi/juridik

MotivationHandelsbanken är en engagerad arbetsgivare som skapat en varm och familjär företagskultur. Med fokus på jämställdhet och mångfald är Handelsbanken en arbetsplats för alla. Här får man vara delaktig i företagets utvecklingen och det råder ingen tvivel att medarbetarna är deras viktigaste tillgångar. Det löper en röd tråd som talar för att Handelsbanken är en arbetsgivare där man blir garanterad trygghet, glädje och oändlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Handelsbankens karriärsida

Handelsbanken är en av världens säkraste banker och drivs med ett decentraliserat arbetssätt, stark lokal förankring och höga hållbarhetsambitioner. Vår starka värdegrund bygger på tilltro och respekt för individen och genomsyrar hela vår företagskultur. Våra medarbetare ges stort ansvar och stora befogenheter att ta beslut i alla typer av frågor som rör kunden. Det skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet.

Olika perspektiv och tvärt om

Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika bakgrund, erfarenhet och utbildning. Vi har olika perspektiv, tänker olika och bidrar därför på olika sätt. Allt detta försöker vi dra nytta av i vår verksamhet. Vår idé om hur vi ska driva en framgångsrik bank bygger på samarbete och att vi stöttar och litar på varandra. Vi har en stark tro på människan och uppmuntrar egna initiativ. Vi söker innovativa lösningar och uppskattar förmågan att tänka tvärt om.

Jämställdhet, mångfald och inkludering

Att arbeta med jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av Handelsbankens grundläggande värderingar och kultur, och ska vara en självklar och integrerad del av det dagliga arbetet. Alla verksamhetsplaner ska innehålla mål och aktiviteter som främjar jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur.

Utvecklingsmöjligheter

Handelsbanken är en av Sveriges största banker. Vi har även etablerat vår affärsmodell på utvalda marknader. Oavsett om du är i början av ditt yrkesliv eller om du är redo för att ta nästa steg, så kan vi erbjuda dig möjlighet att utvecklas inom olika yrkesroller, inom olika delar av banken eller i de olika länder där banken är verksam.

Lediga tjänster och registrera CV

Vill du veta mer och se vilka tjänster som är lediga? Klicka in på https://www.handelsbanken.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss. Där kan du även registrera ditt CV i vår rekryteringsdatabas.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Följ Handelsbanken på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida