Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

HeimstadenFastigheter

MotivationHeimstaden är inte bara en arbetsplats; det är en möjlighet att vara en del av en ledande aktör inom fastighetsbranschen. Med en passion för att skapa trygga och trivsamma bostäder för människor runt om i Sverige och Europa, ger Heimstaden sina medarbetare möjlighet att vara med och forma framtidens boendemiljöer. Företaget prioriterar såväl hållbarhet som likabehandling och strävar efter att erbjuda sina anställda en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om oss

Dela vår passion för kunder och fastigheter. Dela vår vision att förenkla och förgylla livet genom omtänksamma boenden. Följ med till ett av Europas ledande fastighetsbolag och skapa din egen Heimresa med trivsel och utveckling i fokus.

Vår kultur på Heimstaden

Vi på Heimstaden är ett färgstarkt företag. Orange står för det hälsosamma, pålitliga och optimistiska i många kulturer, men signalerar även flexibilitet, lyhördhet och kreativitet. Dessa egenskaper och värden beskriver också vårt sätt att vara. En orange inställning är helt enkelt en del av vår företagskultur. Vi ser mångfald som en styrka och en förutsättning för utveckling.

Vi är värderingsstyrda

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort.

Care

Vi är omtänksamma: Vi bryr oss om och respekterar medarbetare, partners och kunder, och tar god hand om våra fastigheter genom att värna om god boendemiljö och hållbarhet.

Dare

Vi är nytänkande: Vi är flexibla, öppna, förändringsbenägna och innovativa. Vi uppmuntrar mångfald och oliktänkande och letar ständigt efter nya sätt att främja tillväxt och produktivitet.

Share

Vi är autentiska: Vi är ärliga, trovärdiga och transparenta. Vi tar ansvar för våra handlingar och arbetar för att skapa bestående värde för alla våra intressenter, genom lösningar som bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle och en hållbar miljö.

Våra medarbetare

Följ Heimstaden i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss