Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

HemsöFastigheter

MotivationHos Hemsö får du möjlighet att vara en del av ett engagerat team som fokuserar på hållbarhet, innovation och kvalitet inom fastighetssektorn. Som en av de ledande aktörerna inom branschen arbetar vi tillsammans för att påverka samhället genom utveckling och förvaltning av fastigheter som berör människors vardag. Här kan du vara med och skapa en meningsfull inverkan och njuta av en inkluderande företagskultur som främjar din trivsel och ditt engagemang.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om oss

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Hemsös fastigheter finns i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun, och region, men även av privata företag med skattefinansierad verksamhet.

Vi ska stärka ryggraden i samhället

Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. De fastigheter vi utvecklar och förvaltar har stor inverkan på samhället i stort. Det är i våra fastigheter vi börjar vårt lärande och det är även där vi summerar vår livsgärning. Om vi tillsammans fortsätter att utmana gamla sanningar för att hitta nya hållbara vägar framåt kommer vi inte bara att utveckla den värld vi befinner oss i, vi kommer att bidra till ett starkare och bättre samhälle för oss själva, vår familj, våra vänner och alla andra som vi inte känner men bryr oss om.

Tillsammans kan vi ge samhället en hållbar ryggrad så att vi alla står stadigare inför morgondagens utmaningar.

Attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare

Medarbetarna är vår framgångsfaktor. Hemsö vill vara en attraktiv arbetsgivare för nya medarbetare och samtidigt sträva efter att våra nuvarande medarbetare stannar och utvecklas. Vår kultur är viktig för oss och då menar vi inte bara värderingar utan även en tillåtande kultur som på riktigt ger medarbetare möjlighet att testa idéer och att våga göra fel. Kulturen gör det möjligt för våra medarbetare att kunna ta snabba beslut, påverka sitt arbete och dela den passion vi känner för samhällsnyttan. Det skapar goda förutsättningar för att våra medarbetare ska vara hållbara medarbetare.

Kompetens, erfarenhet och professionalism är en självklarhet. Men lika viktigt är att alla delar vår gemensamma värdegrund. När vi letar nya medarbetare till Hemsö söker vi efter personer som är öppna och prestigelösa med stort engagemang och driv.

Ett företag att utvecklas i

Hemsö är ett spännande alternativ eftersom vi kan erbjuda utvecklande arbetsuppgifter på ett bolag som växer och ständigt utvecklas. Det är viktigt för oss att attrahera yngre förmågor som kan växa med oss. På Hemsö finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och alla medarbetare har möjlighet att påverka både sin egen roll och verksamheten. Det lägger grunden för engagerade och motiverade medarbetare.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom utbildning och genom att ge medarbetarna utökat ansvar och mer avancerade arbetsuppgifter.

De senaste medarbetarundersökningarna visar en positiv utveckling med höga värden för engagemang och ledarskapsindex. Även andelen ambassadörer har vuxit de senaste åren.

Fokus på hållbarhet och hälsa

Vår målsättning är att ligga i framkant inom hållbart arbetsliv och en viktig del i detta är att fokusera på hälsa samt att arbeta proaktivt med arbetsmiljöfrågor och friskvård. Vi uppmuntrar till balans mellan arbete och fritid, möjlighet till träning och ett långsiktigt fokus på hälsa. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och regelbundna hälsokontroller.

Vi vill att våra kollegor ska vara stolta över vad vi gör både idag och imorgon. Det är det vi tror är nyckeln till en oändligt hållbar arbetsplats och ett oändligt hållbart företag.

På vår Karriärsida kan du följa de tjänster som är tillgängliga hos oss.

Medarbetare på Hemsö

Följ Hemsö i sociala medier

KarriärsidaLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss