Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

TreIT/Teknik/Konsult

MotivationTre är mer än ett telekommunikationsföretag, det är en arbetsgivare som skapar möjligheter. Hos Tre får medarbetarna chansen att vara en del av den teknologiska utvecklingen och att påverka branschen. Företaget erbjuder en arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras, och där medarbetarnas idéer får utrymme att blomstra. Tre prioriterar också mångfald och inkludering, och deras företagskultur präglas av respekt och samarbete. Om du letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas och vara en del av framtidens teknik, kan Tre vara ditt nästa karriärföretag.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Typiskt Tre – inte så typiskt Tre

Visste du att det inte finns någon som är ”Typiskt Tre” och att det är lite typiskt oss? Sedan 2003 har vi dansat efter vår egen pipa och älskar utmaningar. Våra olikheter gör att vi hela tiden hittar på roligheter och klokheter. Och tillsammans utmanar vi vad den svenska telekombranschen. Är man en utmanare om vi alla beter oss, tänker och jobbar på samma sätt? Nej, vi vet att världen har mer att ge än så. Vi uppmuntrar oliktänkande och mångfald både i erfarenheter och tillvägagångssätt. Det är bara då vi blir bättre, starkare, klokare och når de fantastiska mål vi satt upp tilllsammans. Vi är övertygade att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång.

Kulturen.

”Det finns en puls på Tre som inte går att hitta på andra bolag”, ”Det var en chock, på ett positivt sätt, att börja på Tre”, ”jag försökte testa att se om gräset var grönare hos ett annat bolag en gång, men jag kom snabbt tillbaka. Det går inte att hitta ett ställe som Tre.” Du kan fråga nästan vem som helst som jobbar på Tre och du kommer få liknande svar. Det är svårt att beskriva Tres kultur för någon som ännu inte har upplevt den. Det är snabbt, rörigt, härligt, roligt och passionerat.

Vi är ett företag med över 1600 anställda som alla har samma gemensamma mål – vi ska tillsammans utmana telekombranschen.

We work like Champions

We think like Challengers

We act like Buddies.

Se våra lediga tjänster här.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

We are Tre and we are a proud Challanger in the Swedish Telecommarket. Since the start in 2003 our main priority have been to develop our products and our network so that our two million customers can have the best mobile experience as possible.

We are convinced that our culture is the main ingredient in our recipe to success. A culture created by everyone working at Tre.

See our open positions here. 

Följ Tre i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss