Hi3G AccessIT/teknik

MotivationGenom ett engagemang och karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Hi3G Access med Employer Branding. Med en mångfald och unik laganda utvecklas medarbetarna inom verksamheten. Och ett aktivt fokus på att leta nya talanger utses härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Vi är 3

Vi är nykomlingen som utmanat och visat att vi verkligen förtjänat en plats på den Svenska telekommarknaden. I 14 år har vi utvecklat våra produkter och vårt nät så att våra två miljoner kunder ska kunna få en så bra mobilupplevelse som möjligt.

Vi är övertygade att det är kulturen på 3 som är huvudingrediensen för vår framgång. En kultur skapad av alla oss som jobbar på 3.

Se våra lediga tjänster här.

We are 3. We are the underdog that challenges the whole Swedish telecommarket. Since the start in 2003 our main priority have been to develop our products and our network so that our two million customers can have the best mobile experience as possible.

We are convinced that our culture is the main ingredient in our recipe to success. A culture created by everyone working at 3.

See our open positions here. 

Artiklar

Vår kultur – ”Det finns en puls på Tre som inte går att hitta på andra bolag”Läs mer

Följ Hi3G Access på sociala medier