HiQ

HiQIT/teknik/konsult

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

HiQ

Om oss
På HiQ förenklar vi människors liv genom att använda teknik, design och kreativitet för att utveckla smarta lösningar, affärer och varumärken. HiQ består av ett lag med närmare 1 600 experter inom teknik och kommunikation. Vi tror på kombinationen glädje och resultat när vi hjälper våra kunder att skapa smarta, högteknologiska lösningar. Lösningar som du kan vara med och utveckla. Som konsult på HiQ får du jobba med innovativa uppdrag i många olika branscher. Uppdragen är ofta utmanande och vi ställer höga krav på både oss själva och våra kunder.

HiQ är den stora koncernen fast som det lilla lokala bolaget. Alla våra anställda tillhör ett tight team som tillsammans jobbar för att utvecklas och leverera hög kvalité. Vi lägger stort fokus på ledarskap och utveckling, och alla team har en chef som ansvarar för såväl personens som teamets utveckling.

HiQ är, och har alltid varit, ett värderingsstyrt bolag – sedan starten 1995 har resultat, ansvar, enkelhet och glädje genomsyrat allt HiQ gör. På HiQ är det här inte bara fina ord, utan riktmärken som vi lever efter varje dag, i varje projekt, för att skapa en konkurrensfördel och en roligare vardag för alla på HiQ och för våra kunder.

Vi är övertygade om att teknikutveckling är en superviktig pusselbit för att göra världen bättre, mer hållbar, enklare, säkrare – och roligare. Vår bas är i Norden men våra lösningar finns över hela planeten. Letar du efter en utmaning, hör av dig!

Du hittar våra lediga jobb på HiQ.se/jobb

 

Några exempel på vad vi gör
Fler case hittar du på vår webb https://www.hiq.se/case

          

Följ HiQ på sociala medier