Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

HMS Networks

MotivationHMS Networks har blivit erkända som ett Karriärföretag på grund av deras engagemang för teknisk innovation och en kreativ arbetsmiljö. Företaget ger sina medarbetare möjligheter att utforska nya idéer och främjar en kultur av samarbete och lärande. Med en stark betoning på teknik och utveckling erbjuder HMS Networks spännande karriärmöjligheter för de som strävar efter att vara en del av en dynamisk och växande organisation.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att jobba på HMS är utmanande, givande och kul!

Våra personalundersökningar visar att våra medarbetare tycker om att arbeta här på HMS. Särskilt uppskattar man den informella och avslappnade atmosfären.

Eftersom vi arbetar i teknikens framkant är det viktigt att vi ständigt utvecklar våra färdigheter och kunskaper. Som anställd på HMS kommer du att utveckla dina tekniska och kommersiella färdigheter i en avslappnad miljö.

ATMOSFÄR OCH VÄRDERINGAR

HMS är ett snabbväxande företag och vi är för närvarande fler än 750 personer i 17 länder. Men vart du än är i HMS-världen hittar du en modern, högteknologisk, innovativ och vänlig miljö.

HMS bidrar till en mer uppkopplad värld. Vi ser till att industriell utrustning som robotar, motorer, luftkonditionering, styrenheter mm. kan kommunicera med sin omgivning. Vår teknik ger möjligheten för miljontals industriella enheter över hela världen att kommunicera. Från fabriksautomation till uppkopplade byggnader, fjärrlösningar och framtida teknologier tillhandahåller vi innovativa lösningar som sparar tid och pengar samt skapar en mer produktiv och hållbar värld. HMS står för Hardware Meets Software ™.

Vi brukar även säga att vi lägger ner Heart, Mind and Soul i vårt arbete. På så sätt skapar vi vår gemensamma kultur och det blir ju en ganska bra förkortning av det också.😊

Bilder

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss