HMS Networks

MotivationPå senaste tiden har HMS Networks utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en spännande företagskultur och det märks att medarbetarna trivs. HMS Networks bjuder på en utmanande och givande arbetsplats som lockar till sig juniora och seniora talanger. Det är ett företag som ligger i teknikens framkant och därmed erbjuder medarbetarna rum för utveckling. Trots sin stora storlek lyckas HMS Networks behålla en familjär känsla.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att jobba på HMS är utmanande, givande och kul!

Våra personalundersökningar visar att våra medarbetare tycker om att arbeta här på HMS. Särskilt uppskattar man den informella och avslappnade atmosfären.

Eftersom vi arbetar i teknikens framkant är det viktigt att vi ständigt utvecklar våra färdigheter och kunskaper. Som anställd på HMS kommer du att utveckla dina tekniska och kommersiella färdigheter i en avslappnad miljö.

ATMOSFÄR OCH VÄRDERINGAR

HMS är ett snabbväxande företag och vi är för närvarande fler än 750 personer i 17 länder. Men vart du än är i HMS-världen hittar du en modern, högteknologisk, innovativ och vänlig miljö.

HMS bidrar till en mer uppkopplad värld. Vi ser till att industriell utrustning som robotar, motorer, luftkonditionering, styrenheter mm. kan kommunicera med sin omgivning. Vår teknik ger möjligheten för miljontals industriella enheter över hela världen att kommunicera. Från fabriksautomation till uppkopplade byggnader, fjärrlösningar och framtida teknologier tillhandahåller vi innovativa lösningar som sparar tid och pengar samt skapar en mer produktiv och hållbar värld. HMS står för Hardware Meets Software ™.

Vi brukar även säga att vi lägger ner Heart, Mind and Soul i vårt arbete. På så sätt skapar vi vår gemensamma kultur och det blir ju en ganska bra förkortning av det också.😊

Bilder