10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

HMS Networks

MotivationHMS Networks har blivit erkända som ett Karriärföretag på grund av deras engagemang för teknisk innovation och en kreativ arbetsmiljö. Företaget ger sina medarbetare möjligheter att utforska nya idéer och främjar en kultur av samarbete och lärande. Med en stark betoning på teknik och utveckling erbjuder HMS Networks spännande karriärmöjligheter för de som strävar efter att vara en del av en dynamisk och växande organisation.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

VAD VI GÖR

HMS är ett snabbväxande företag och vi är för närvarande fler än 1200 personer i 18 länder. Men vart du än är i HMS-världen hittar du en modern, högteknologisk, innovativ och vänlig miljö.

HMS bidrar till en mer uppkopplad värld. Vi ser till att industriell utrustning som robotar, motorer, luftkonditionering, styrenheter mm. kan kommunicera med sin omgivning.

Vår teknik gör det enkelt och säkert för våra kunder att koppla upp sig, både inom automationssystem på fabriksgolvet såväl som mot Internet. HMS står för Hardware Meets Software™.

HUR VI GÖR DET

Internt har vi dock ytterligare en definition av vårt namn HMS, som representerar hur vi gör saker. HMS är verkligen ett internationellt företag men vi vill gärna tro att vi delar en gemensam kultur: Heart, Mind and Soul.

På HMS värdesätter vi de enorma bidragen från våra anställda, och vi inser att det är våra medarbetare som gör HMS framgångsrikt. Vi arbetar hårt för att behålla vår levande, innovativa och välkomnande kultur, och vi strävar efter att stötta vår personal när de växer och utvecklas, både personligt och professionellt.

KARRIÄRUTVECKLING OCH UTBILDNING

HMS erbjuder examensprojekt på både masternivå och kandidatnivå för studenter. HMS grundades efter ett examensprojekt från Högskolan i Halmstad, och vi har inte glömt våra rötter. Vi erbjuder allt från examensprojekt till sommarjobb, praktikplatser och studentjobb inom industriell kommunikation och ”Internet of Things”. HMS delar även årligen ut stipendier till framstående studenter inom datavetenskap, ingenjörsvetenskap, elektroteknik samt mekatronik vid Högskolan i Halmstad.

HMS investerar kontinuerligt i kompetensutveckling för att vi ska vara uppdaterade och redo att möta framtiden. Vi premierar även intern förflyttning mellan olika roller, avdelningar och områden.

På HMS är vi stolta över våra talanger och erbjuder årligen nominerade medarbetare att gå vårt interna program Growth Academy. Ett program där studenterna får möjlighet att lära sig mer om HMS strategi, vision och mål, blir mer insatta HMS olika kärnområden, samt får träna sina personliga och interpersonella egenskaper.

BALANS I ARBETSLIVET

Anställdas hälsa och välbefinnande är högsta prioritet för företaget. HMS mål är att skapa en fysiskt, mentalt och socialt hälsosam och stimulerande arbetsplats för alla anställda. Vår devis är Happy and High Performing Employees.

HMS erbjuder möjligheter till arbete på plats, på distans, samt hybridarbete. Friskvårdsbidrag, friskvårdsaktiviteter, eget gym och hälsoinspirerade föreläsningar, är några av de förmåner som HMS erbjuder för en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Mer om HMS

Lediga jobb


HMS Networks |

AFU, praktik och LIA, HT 2024

Följ HMS Networks i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss