Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

HolmenIndustri & Produktion

MotivationHolmen är en attraktiv arbetsgivare som skapar värde och möjligheter för sina medarbetare. Med en stark inriktning på hållbarhet och ansvarstagande erbjuder Holmen inte bara spännande karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där medarbetarna kan vara en del av en långsiktig och hållbar vision. Genom sin starka företagskultur och engagemang i att främja samhällsnytta är Holmen ett Karriärföretag som lockar talanger som vill vara med och göra en positiv inverkan på samhället och miljön.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Varför Holmen?

Vill du ha spännande karriärmöjligheter och bidra till ett bättre klimat? På Holmen får du utmanande arbetsuppgifter i en grön framtidsnäring. Väx med oss!

Ett litet stort företag

Hos oss får du det bästa av två världar. Vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, samtidigt som vi har styrkan som koncern att åstadkomma storskalig förändring och göra verklig skillnad. Du arbetar i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar där det är lätt att nå fram till rätt person och avståndet från idé till genomförande är kort.

Ett smart och meningsfullt val

På Holmen är du med och bygger en hållbar framtid. För samhället och kunderna – men också för dig själv. Vi skapar verklig klimatnytta och är ett av få skogsbolag i världen som kan visa klimatpositiva resultat.

En stark och öppen företagskultur

Våra värderingar är hjärtat i vår företagskultur. Mod, engagemang och ansvar står i centrum för all vår verksamhet. Tillsammans driver vi utvecklingen mot en hållbar framtid i en öppen och välkomnande organisation. Vi uppmuntrar till nytänkande och att våga utmana gamla sanningar. Läs mer om våra värderingar och vår företagskultur.

Väx med oss!

Som medarbetare på Holmen får du stort förtroende och eget ansvar, men också gedigen kompetensutveckling och stöd från ett lag av engagerade och kunniga kollegor och ledare. Läs mer om utveckling och möjligheter på Holmen.

”Utmärkelsen är ett kvitto på att Holmen har ett starkt erbjudande som grundar sig i goda möjligheter att utvecklas, en stark företagskultur och en genuint hållbar affär som faktiskt bidrar till ett bättre klimat. Våra medarbetare är våra bästa ambassadörer och för oss är det självklart att lyfta fram deras engagemang och kompetens i allt vi gör, tillsammans gör vi varandra bättre!” 

Gunilla Rolander, HR-direktör på Holmen

Träffa våra medarbetare

Följ Holmen i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss