HolmenIndustri/produktion

MotivationHolmen är en nytänkande och spännande arbetsgivare med stort fokus på hållbarhet. Med många utvecklings och karriärmöjligheter för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare finns det en plats här för alla. Det finns en varm och trivsam företagskultur och att Holmen värdesätter sina medarbetare lyser igenom i deras kommunikation. En mycket inspirerande arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Varför Holmen?

Vill du ha spännande karriärmöjligheter och bidra till ett bättre klimat? På Holmen får du utmanande arbetsuppgifter i en grön framtidsnäring. Väx med oss!

Jobba med naturens och teknikens möjligheter

Vi tror på naturen. Vi tror på tekniken. Och vi tror på våra medarbetare. Möjligheterna finns i mötet. Det är i naturen och tekniken vi kan hitta inspiration att föra utvecklingen framåt och hitta lösningar på både stora och små utmaningar. Våra kunniga och framåtblickande medarbetare är nyckeln till att vi kan fortsätta introducera nya spännande produkter eller förbättra vår energieffektivitet. Med lika delar tro och kunskap om natur och teknik kan vi skapa en hållbar framtid för människor, företag och miljön.

Ett litet stort företag

Hos oss får du det bästa av två världar. Vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, samtidigt som vi har styrkan som koncern att åstadkomma storskalig förändring och göra verklig skillnad. Du arbetar i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar där det är lätt att nå fram till rätt person och avståndet från idé till genomförande är kort.

Hållbar utveckling, din utveckling

Vi utvecklar ständigt våra produkter och vår affär – samtidigt som vi investerar i dig och dina kollegor. Hos Holmen får du kontinuerlig kompetensutveckling i en dynamisk och framtidsinriktad organisation. När du växer – växer Holmen.

Läs mer om utveckling och möjligheter på Holmen.

En stark och öppen företagskultur

Vågar du utmana och tänka nytt? Våra värderingar är hjärtat i vår företagskultur. Mod, engagemang och ansvar står i centrum för all vår verksamhet. Tillsammans driver vi utvecklingen mot en hållbar framtid i en öppen och välkomnande organisation.

Läs mer om våra värderingar och vår företagskultur.

Ett smart och meningsfullt val

På Holmen är du med och bygger en hållbar framtid. För samhället och kunderna – men också för dig själv. Vi skapar verklig klimatnytta och är ett av få skogsbolag i världen som kan visa klimatpositiva resultat.

Som medarbetare på Holmen får du stort förtroende och eget ansvar, men också gedigen kompetensutveckling och stöd från ett lag av engagerade och kunniga kollegor och ledare.

Vi som arbetar här har en mängd olika bakgrunder – men delar viljan att skapa en grönare framtid. Läs mer om hur vi tillsammans skapar en hållbar framtid.

Träffa våra medarbetare

Följ Holmen på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida