10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

HolmenIndustri & Produktion

MotivationHolmen är en attraktiv arbetsgivare som skapar värde och möjligheter för sina medarbetare. Med en stark inriktning på hållbarhet och ansvarstagande erbjuder Holmen inte bara spännande karriärmöjligheter utan även en meningsfull arbetsmiljö där medarbetarna kan vara en del av en långsiktig och hållbar vision. Genom sin starka företagskultur och engagemang i att främja samhällsnytta är Holmen ett Karriärföretag som lockar talanger som vill vara med och göra en positiv inverkan på samhället och miljön.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Varför Holmen?

Vill du ha spännande karriärmöjligheter och bidra till ett bättre klimat? På Holmen får du utmanande arbetsuppgifter i en grön framtidsnäring. Väx med oss!

Jobba med naturens och teknikens möjligheter

Vi tror på naturen. Vi tror på tekniken. Och vi tror på våra medarbetare. Möjligheterna finns i mötet. Det är i naturen och tekniken vi kan hitta inspiration att föra utvecklingen framåt och hitta lösningar på både stora och små utmaningar. Våra kunniga och framåtblickande medarbetare är nyckeln till att vi kan fortsätta introducera nya spännande produkter eller förbättra vår energieffektivitet. Med lika delar tro och kunskap om natur och teknik kan vi skapa en hållbar framtid för människor, företag och miljön.

Ett litet stort företag

Hos oss får du det bästa av två världar. Vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, samtidigt som vi har styrkan som koncern att åstadkomma storskalig förändring och göra verklig skillnad. Du arbetar i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar där det är lätt att nå fram till rätt person och avståndet från idé till genomförande är kort.

Hållbar utveckling, din utveckling

Vi utvecklar ständigt våra produkter och vår affär – samtidigt som vi investerar i dig och dina kollegor. Hos Holmen får du kontinuerlig kompetensutveckling i en dynamisk och framtidsinriktad organisation. När du växer – växer Holmen.

Läs mer om utveckling och möjligheter på Holmen.

En stark och öppen företagskultur

Vågar du utmana och tänka nytt? Våra värderingar är hjärtat i vår företagskultur. Mod, engagemang och ansvar står i centrum för all vår verksamhet. Tillsammans driver vi utvecklingen mot en hållbar framtid i en öppen och välkomnande organisation.

Läs mer om våra värderingar och vår företagskultur.

Ett smart och meningsfullt val

På Holmen är du med och bygger en hållbar framtid. För samhället och kunderna – men också för dig själv. Vi skapar verklig klimatnytta och är ett av få skogsbolag i världen som kan visa klimatpositiva resultat.

Som medarbetare på Holmen får du stort förtroende och eget ansvar, men också gedigen kompetensutveckling och stöd från ett lag av engagerade och kunniga kollegor och ledare.

Vi som arbetar här har en mängd olika bakgrunder – men delar viljan att skapa en grönare framtid. Läs mer om hur vi tillsammans skapar en hållbar framtid.

Träffa våra medarbetare

Följ Holmen i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss