HugeBygg/anläggning

MotivationHuge är en arbetsgivare som värnar om sina befintliga och potentiella medarbetare och gör ett gediget employer branding arbete. På Huge finns många olika utvecklings- och karriärmöjligheter samt förmåner för de anställda i en varm och trivsam företagskultur. Huge satsar på och värdesätter sina medarbetare och välkomnar framtidens unga talanger, här kan man få en riktigt god start på sin karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

En omtänksam samhällsbyggare

Genom vår verksamhet är vi med och skapar ett Huddinge att utvecklas i, genom livets alla skeden. Vi tror på lösningar som är bra både för människor och miljö, hellre än snabba och kortsiktiga vinster.

Därför bygger vi klimatsmarta hus som gör av med mindre energi. Vi ser till att lekplatserna på våra gårdar är säkra och att det finns blomstrande rabatter. Och vi tar ansvar för att utveckla nya och attraktiva miljöer där människor trivs och mår bra.

Allt det här gör oss till så mycket mer än ett fastighetsbolag. Det gör oss till samhällsbyggare.

Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss.

Samarbete och delaktighet

Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bryr sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Vi är nyfikna på och intresserade av våra kunders behov och önskemål.

Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag!

Fler bra anledningar att arbeta hos oss:

 

Följ Huge på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida