HusmanHagbergMäklare

MotivationHusmanHagberg styrs av en ledning som bryr sig om sina medarbetare och tillsammans med sin HR-avdelning skapar den en fantastisk företagskultur. I en konkurrenskraftig bransch lyckas HusmanHagberg uppnå hög attraktivitet som arbetsgivare, och därmed attrahera Sveriges talanger. Genom ett gediget employer branding-arbete kopplar HusmanHagberg ihop verksamheten med sitt arbetsgivarevarumärke på ett snyggt sätt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om HusmanHagberg

Våra stjärnmäklare möts. Den ene med kontor i Stockholms södra förorter, den andre i de norra. Den ene gick i sin fars fotspår och började tidigt cykla runt för att visa hus och hem. Den andre var idrottslärare innan han köpte sitt livs första slips och började som mäklarassistent. Yttre skillnader men inre likheter. Gemensamt för båda är det varma hjärtat, ärligheten och nytänkandet. Och den där glimten i ögat.

Lennart Hagberg och Mats Dahlström möts första gången i Mäklarsamfundet styrelse. Yngst av alla och med samma passion för yrket och entreprenörskapet. De börjar använda varandra som bollplank, samarbeta kring marknadsföring och ordna trevliga tillställningar för sina medarbetare, alltid tävlingar – Husman mot Hagberg. Ganska snart förvandlas ”mot” till ”med” och franchisekedjan HusmanHagberg föds.

Varför jobba med oss?

– Vi är rikstäckande

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 100 kontor över hela landet och 400 medarbetare. Men vi nöjer oss inte där- Vi expanderar med cirka 5 kontor per år.

– Du skapar din egen framgång

HusmanHagberg har alltid kundernas bästa i fokus och nöjda kunder sprider ryktet vidare. Det ger affärer. Förvaltar du förtroendet och ser möjligheterna i varje möte finns en bra framtid även om marknaden förändras.

– Du blir en del av en stark säljkultur

Gillar du att synas kommer ditt namn ligga på våra topplistor, firas på vårt intranet och applåderas på våra Kickoffer.

– Du påverkar din framtida inkomst

Vi erbjuder flexibla anställningsformer, möjlighet till att arbeta som underkonsult, partner-/delägarskap och flexibla lösningar för dig som vill bli franchisetagare om du visar framfötterna.

Se våra lediga tjänster här!

Följ HusmanHagberg på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida