Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Husqvarna GroupIndustri & Produktion

MotivationHusqvarna Group är mer än bara en ledande global aktör inom utomhusprodukter. Det är en arbetsplats som investerar i dina färdigheter och ditt välmående. Med en klar vision om att ”skapa framtiden för gröna utrymmen,” erbjuder de inte bara meningsfulla utmaningar utan också en ständig drivkraft för innovation och hållbarhet. Husqvarna Group har framgångsrikt byggt upp sitt employer brand och lockar talanger från hela världen. Hos dem får du inte bara ett jobb, du blir en del av en inspirerande rörelse som förändrar sättet vi tänker på och tar hand om våra utomhusmiljöer, samtidigt som de främjar din egen personliga och professionella utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi söker innovativa medarbetare!

På Husqvarna Group är vi är ständigt på jakt efter passionerade och innovativa kollegor. Vi letar efter modiga och kreativa problemlösare, som sätter laget före jaget och som trivs med att nätverka i en internationell och inkluderade miljö. Hos oss får du möjlighet att göra karriär i ett branschledande bolag som prioriterar både människor och miljö.

Är du vår framtida kollega? Utforska våra lediga jobb, ta reda på hur du kan växa med oss eller läs våra inspirerande medarbetarberättelser.

Se våra lediga tjänster här.

Vilka är vi?

Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, åkgräsklippare och motorsågar. Koncernen är ledande i Europa inom bevattningsprodukter samt en av de världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna.

Våra innovativa kvalitetsprodukter och lösningar underlättar trädgårds-, park- och skogsvård samt byggnadsarbete för konsumenter och professionella användare. De säljs av fack- och detaljhandlare i mer än 100 länder.

Utvecklas med Husqvarna Group

På Husqvarna Group vill vi fortsätta att vara världsledande och vi vet att vår framtida tillväxt är kopplad till hur vi lyckas med att vara en arbetsgivare som lockar, utvecklar och behåller kvalificerade och motiverade anställda. Därför arbetar vi aktivt med att förbättra koncernens personalprocesser genom medarbetarundersökningar, medarbetarsamtal, och flera ledarskapsprogram.

Medarbetarsamtal – Husqvarna Groups process för medarbetarsamtal fokuserar på utvärdering av anställdas tidigare resultat och planering av mål för den kommande perioden.

Medarbetarundersökningar – Husqvarna Group genomför varje år medarbetarundersökningar för att förbättra anställdas arbetsmiljö och öka deras engagemang samt förbättra chefers kommunikations och ledarskapsförmåga.

Ledarskapsutveckling – Koncernen har flera utbildningsprogram som ska skapa en pool med framtida talanger samtidigt som företaget blir en attraktiv arbetsgivare.

Internationellt arbete – Som den internationella koncern vi är så uppmuntrar vi att medarbetare byter mellan funktioner, avdelningar, länder och regioner.

Utmärkelser – Varje år delar Husqvarna Group ut priset Excellence Award. Syftet är att uppmärksamma och stödja enskilda medarbetares eller teams framstående utvecklingsinsatser.

Traineeprogram


Husqvarna Global Pioneer Program

Global Pioneer Program

Följ Husqvarna Group i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss