Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

IKEADetaljhandeln

MotivationIKEA fortsätter att visa på ett exemplariskt och imponerande employer branding arbete. Hos denna arbetsgivare finns oändliga möjligheter till utveckling och att växa i sin karriär. Många har startat sin karriär här som unga, och många stannar länge. En mycket attraktiv arbetsgivare med stort fokus på det familjära, som lyser igenom i all kommunikation och storytelling. IKEA är en mycket inspirerande arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Olika sätt att växa

På IKEA har vi fantastiska karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare uppmuntras du att prova på olika arbetsroller, testa olika funktioner och till och med flytta utomlands (om du vill).

Som ledare tror vi på våra medarbetare, vi engagerar dem och bryr oss om dem, för att alla ska känna sig betydelsefulla. Din personliga utveckling är också viktig för oss. Här på IKEA finns det många sätt att växa på. Ditt mål, din väg och hur du kommer dit är upp till dig.

På IKEA erbjuder vi en karriär som är lika unik som du

Upptäck världen med IKEA

Karriärerna på IKEA är inte traditionella, de är lika unika som du. Vi uppmuntrar dig att följa din egen passion, testa nya arbetsroller eller fortsätta växa på ett jobb som du älskar. På IKEA finns det många sätt att växa på. Det är inte samma för alla. Vi erbjuder bra möjligheter i lokala och globala miljöer. Din resa är unik och görs enligt din utvecklingsplan och framtidsmålen för IKEA.

Du kan jobba med olika funktioner och processer. Du kan växa genom att jobba på en annan avdelning, enhet och/eller land. Du blir inte bara en del av ett nytt sammanhang, du får också nya uppgifter och ett bredare perspektiv av verksamheten på IKEA.

IKEA Viktiga värderingar – Vi tror att du ser saker och ting lite annorlunda.

Det gör vi också.

Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Vi är en heterogen grupp med jordnära, raka människor som brinner för heminredning. Vi kommer från alla delar av världen med en vision om att inspirera andra och hjälpa människor att leva mer hållbart och hälsosamt.

Vårt arbete bygger på laganda och entusiasm. Vi jobbar hårt, men har kul under tiden. Tillsammans bygger vi en inkluderande arbetsmiljö som präglas av mångfald, öppenhet och ärlighet, och vi söker alltid efter fler personer som delar vår positiva inställning och våra värderingar.

Vi vägleds av vår IKEA vision om att skapa en bättre vardag för de många människorna. För våra kunder, våra leverantörer och våra medarbetare. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi strävar efter att tillämpa samma värderingar i vårt sätt att arbeta.

Gemenskap
Gemenskap är en central del av vår företagskultur. Vi är starka när vi litar på varandra, strävar åt samma håll och har roligt när vi arbetar tillsammans.

Värna om människor och vår planet
Vi vill driva positiv förändring. Vi har de möjligheter och resurser som krävs för att göra ett betydande och bestående intryck – i dag och för kommande generationer.

Kostnadsmedvetenhet
Så många som möjligt bör ha råd med ett vackert och funktionellt hem. Vi utmanar ständigt oss själva och andra att göra mer av mindre utan att kompromissa kring kvalitet.

Enkelhet
Ett enkelt, tydligt och jordnära sätt att vara är en del av vårt småländska arv. Enkelhet handlar om att vara oss själva och att behålla närheten till verkligheten. Vi är informella, pragmatiska och ser byråkrati som vår största fiende.

Förnya och förbättra
Vi söker ständigt nya och bättre sätt att utvecklas på. Det vi gör i dag kan vi göra lite bättre i morgon. Förmågan att hitta lösningar på omöjliga utmaningar är det som gjort oss framgångsrika och inspirerar oss inför nästa utmaning.

Annorlunda av en anledning
IKEA är inte som andra företag och det vill vi inte heller vara. Vi har modet att ifrågasätta befintliga lösningar, tänka på okonventionella sätt, experimentera och våga göra misstag – alltid av en anledning.

Ge och ta ansvar
Vi tror på att stärka människor. Både att ge och ta ansvar utgör sätt att växa och utvecklas som individer. Att våga lita på varandra, vara positiva och framåtblickande inspirerar alla till att bidra till fortsatt utveckling.

Föregå med gott exempel
Vi anser att ledarskap är en handling, inte en roll. Vi rekryterar i första hand utifrån värderingar, och därefter utifrån kompetens och erfarenhet. Det handlar om att leva som man lär, föregå med gott exempel och vara en inspirationskälla för varandra.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Traineeprogram


Ikea trainee program

Följ IKEA i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss