Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Indutrade

MotivationIndutrade är en arbetsgivare som går utöver att bara erbjuda en plats att arbeta. Företagets decentraliserade kultur är förtroendefull, utvecklande och inkluderande, där medarbetarna är i fokus. Genom att sätta människorna främst har Indutrade framgångsrikt skapat en entreprenöriell miljö som inspirerar till prestation, samarbete och engagemang. Med sitt unika employer branding-arbete sticker de ut ur mängden.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vill du göra skillnad och utvecklas i en entreprenörsdriven värld?

Indutrade har ett långsiktigt engagemang att få människor och företag att växa. Vi bidrar både till vår egen utveckling och till samhället i stort genom att låta fler människor och företag bli del av en entreprenörsdriven affärsvärld.

Sedan starten 1978 har vi kontinuerligt utvecklats och etablerat oss som en ledande internationell teknik- och industrikoncern som i dag består av omkring 200 företag i ett 30-tal länder, främst i Europa. Våra företag utvecklar, tillverkar och säljer komponenter, system och tjänster med betydande teknikinnehåll inom en rad olika branscher, till exempel infrastruktur, hälso- och sjukvård, verkstad och energi.

Vi är övertygade om att innovativa företag och drivna entreprenörer är nyckeln till en hållbar och långsiktig utveckling av vårt samhälle och framtid. Vi arbetar därför på ett decentraliserat sätt för att skapa hållbar, lönsam tillväxt genom att utveckla och förvärva framgångsrika företag som leds av passionerade entreprenörer och engagerade medarbetare och skapar aktivt möjligheter till kunskapsöverföring, nätverkande och inspiration, för fortsatt utveckling. 

Vår decentraliserade kultur med stark lokal närvaro är nyckeln till vår framgång. Vi är övertygade om att de bästa besluten fattas lokalt och av dem som är närmast kunden. Det är därför vi stödjer och stärker våra människor och företag. Det är därför vi är måna om att förstå människorna och kulturen i varje företag vi förvärvar.

Inom Indutrade, inklusive våra åtta affärsområden, har vi funktioner för bland annat förvärv, hållbarhet, ekonomi och HR. Vi växer kontinuerligt vilket innebär möjligheter till personlig och professionell utveckling samt en dynamisk miljö med många entreprenöriella bolag och människor.

Med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra företag på deras fortsatta resor, alltid med siktet mot hållbar lönsam tillväxt. Välkommen att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Connect

Lediga jobb


Indutrade |

Account Manager – Pharma at Alflow Scandinavia A/S

Indutrade |

Technical Inside Sales Representative for Euroflon

Indutrade |

Technical Project Sales Representative for Robota AB

Indutrade | Stockholm

Parent Company Accountant - Indutrade AB

Indutrade |

International Technical Sales to Ava Monitoring

Indutrade |

Opportunities at Abelko

Indutrade |

Sales Advisor for Industry/Offshore

Följ Indutrade i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss