Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

InnofactorIT/Teknik/Konsult

MotivationInnofactor har blivit utsedda till ett Karriärföretag, och det är ingen överraskning med tanke på deras framstående position inom IT-branschen. På Innofactor får medarbetarna möjlighet att vara en del av spännande projekt och innovativa lösningar. Genom att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö ger Innofactor sina medarbetare utrymme att utvecklas och göra verklig skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Med lätta steg till jobbet – varje dag!

Bli en del av vårt nordiska arbetsklimat där vi prioriterar människor och samarbete först!

På Innofactor arbetar nästan 600 professionella och entusiastiska experter i Finland, Sverige, Danmark och Norge. Det som förenar oss är intresset för innovation och den senaste teknologin.

Vi är stolta över det vi skapar och vi låter våra medarbetare arbeta med projekt på sitt eget sätt, samtidigt som vi levererar bästa möjliga kvalitet till våra kunder. Vår arbetsmiljö stödjer de anställdas personliga utveckling och lärande, med god balans mellan arbete och privatliv.

På Innofactor kan du vara dig själv! Vi förväntar oss inte att alla ska vara likadana, därför behandlas varje Innofactorian som en individ. Vi vet att unika människor är nödvändiga för att skapa starka, framgångsrika team. Du kommer att kunna träffa människor från olika team, enheter och länder genom gemensamma aktiviteter och utbildningar. Ibland kan du fokusera på att arbeta självständigt och ibland med ditt team – beroende på vad som passar dig bäst!

Mer om oss

Följ Innofactor i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss