IverData/IT

MotivationIver är ett innovativt företag med höga ambitioner. De har en känsla för det kommunikativa och de levererar ett spännande narrativ i diverse kanaler. Här utmanas medarbetarna till att bli de bästa versionerna av dem själva samtidigt och samarbetar för att nå de gemensamma målen vilket symboliserar ”The Iver Way”. Ett mer engagerande företag får man leta efter!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Ivers karriärsida!

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med vår tekniska expertis och djupa förståelse hjälper vi våra kunder med digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 2,7 miljarder SEK och har cirka 1 400 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera!

Är du vår nya kollega? Vi växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara ”beside you”, ”behind you” och ”before you”. Vi kallar det för ”The Iver way”.

Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation. För att nå våra mål och kunna leverera service och lösningar i världsklass behöver vi de bästa medarbetarna.

Beside you

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete. Det betyder att vi arbetar mot gemensamma mål och att vi alltid stöttar och hjälper varandra. Vi uppskattar varandras kunskaper och talanger och ser våra olikheter som styrkor.

Behind you

Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling. Vi finns här för att inspirera dig till att nå dina yrkesmässiga mål och skapar utrymme att utforska de möjligheter som ger dig den karriär du drömmer om. Vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Before you

När du är med på den resa vi gör inom Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag. Då innebär att vi som individer delar ambitionen att växa och att vi ibland behöver utmana oss själva för att nå nya höjder. Det kanske inte alltid är enkelt eller bekvämt, men vi är övertygade om att det är så vi utvecklas.

Vi ser fram emot att höra av dig! 

Artiklar

Lediga jobb


Senior Databasadministratör med Azure inriktning sökes till Iver

Data/IT

Technical specialist inom Linux – sökes till Iver

Data/IT

Senior Storage Engineer

Data/IT

Erfaren IT tekniker – sökes till Iver Väst

Data/IT

NOC Engineer sökes till Iver

Data/IT

Security Specialist PKI – sökes till Iver

Data/IT

Operations Manager – sökes till Iver

Data/IT

Cyber Security Forensic Specialist

Data/IT

Penetration Tester – sökes till Iver

Data/IT

Cyber Security Specialist – Sökes till Iver

Data/IT

Systemutvecklare SharePoint – sökes till Iver i Norrköping / Linköping!

Data/IT

DevSecOps Engineer till Iver i Stockholm!

Data/IT

IT-tekniker sökes till Iver

Data/IT

Senior Technical Network specialist – sökes till Iver

Data/IT

Systemtekniker Exchange/AD – sökes till Iver

Data/IT

Systemtekniker Server och Databas – sökes till Iver

Data/IT

Systemtekniker Klient – sökes till Iver

Data/IT

Kom till oss, en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Data/IT

Technical Account Manager sökes till Iver

Data/IT

Infrastruktur Specialist sökes till Iver

Data/IT

Följ Iver på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida