JMBygg/anläggning

MotivationSom anställd hos JM omges man av kompetenta och motiverade kollegor, vilket självklart gör JM till en fantastiskt attraktiv arbetsgivare. JM har ett stort fokus på både miljö och säkerheten för sina medarbetare, därför utses härmed JM till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden och det första nordiska bolag i branschen där hela koncernens bostäder är Svanenmärkta.

Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare.

Som anställd bygger vi framtidens samhällen där många människor ska leva och bo. Det är inte alla som har förmånen att få skapa något på jobbet som finns kvar i flera årtionden. De byggnader och samhällen du skapar idag kommer synas vida omkring, ge tak över huvudet och agera kuliss till många människors liv i flera generationer.

 Att man som anställd kan skriva historia är förmodligen inte den första tanken i huvudet när man vaknar på morgonen, men ändå är det just det våra anställda gör. Tänk att kunna peka på ditt arbete långt senare och fortfarande vara lika stolt över det.

Se våra lediga tjänster här.

 


”JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.”

Artiklar

SNICKARPODDENVälkommen till Sveriges bästa byggpodd! I Snickarpodden tar lärlingarna Linn och Sussie ut dig på bygget för att snacka om bland annat yrkesstolthet, sina värsta misstag och ökat självförtroende. OM PODDEN I Snickarpodden möter du JMs bygglärlingar Linn och Sussie som är arbetar på byggarbetsplatser i Stockholm. OM LÄRLINGSPROGRAMMET Som ett steg i att nå […]Läs mer

Bilder

Följ JM på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida