Sök Meny

JMBygg/anläggning

MotivationJM är en trygg och etablerad arbetsgivare som har ett inspirerande employer brand. JM visar på en närvaro på universitetet och högskolor och med många möjligheter för studenter och young professional erbjuder de en god start på karriären. JM engagerar sig och det är tydligt att medarbetarnas trivsel, utveckling och säkerhet är viktig. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till karriärsidan för JM

Vi är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden och det första nordiska bolag i branschen där hela koncernens bostäder är Svanenmärkta.

Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare.

Som anställd bygger vi framtidens samhällen där många människor ska leva och bo. Det är inte alla som har förmånen att få skapa något på jobbet som finns kvar i flera årtionden. De byggnader och samhällen du skapar idag kommer synas vida omkring, ge tak över huvudet och agera kuliss till många människors liv i flera generationer.

 Att man som anställd kan skriva historia är förmodligen inte den första tanken i huvudet när man vaknar på morgonen, men ändå är det just det våra anställda gör. Tänk att kunna peka på ditt arbete långt senare och fortfarande vara lika stolt över det.

Livet på JM

Här är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen. Hur tycker du att byggbranschen ska vara? Vill du också vara med och rita om kartan? Vänta inte på framtiden. Kom och skriv historia med oss.

En arbetsplats att vara stolt över

Många säger att JM är ett värderingsstyrt företag och det är nog alldeles riktigt. Det är möjligt att vi inte är så duktiga på att berätta om allt vi gör och allt vi står för, kanske för att mycket är en självklarhet för oss, kanske för att vi är lite blygsamma?

Någon har kallat JM för ”mjukisbyggarna”, även om det är sagt lite retsamt så stämmer det. Vi är snälla mot varandra och hjälper varandra att kunna prestera sitt bästa. Kanske är det därför vi bygger riktigt bra produkter till våra kunder? Om vi får skryta har vi gått med vinst sedan starten 1945, vi har varit i toppen för NKI i över ett decennium, vi tar hållbarhetsfrågan på allvar och vi är noga med att inte undvika skatt – ska vi bygga samhällen måste vägar, förskolor och vården också fungera. Men, extra stolta är vi över våra medarbetare, det är ofta som befattningshavare vänder sig till just medarbetare på JM när det dags att fråga experter i viktiga beslut och lagförslag.

För alla i samhället
För att kunna bygga hållbara samhällen där människor i generationer ska leva sina liv och trivas behöver vi som jobbar här också representeras av alla i samhället. Vi vet med säkerhet att vi är som bäst när vi arbetar tillsammans i grupper med olika bakgrund, då är vi mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt – vi blir alltså mer effektiva och konkurrenskraftiga om vi som arbetar här har olika bakgrund och erfarenheter. Vårt mål för år 2030 är att 20 procent av våra hantverkare ska vara kvinnor, att ledningsgrupperna ska vara jämställda och att vi ska spegla mångfalden i samhället.

Där livet och arbetet går hand i hand
Som du förstår så gillar vi på JM att jobba, vi är stolta över våra produkter och varandra – även om vi är dåliga på att säga det utåt. Men det är också viktigt att livet utanför ska fungera, det är därför självklart att kunna hämta på förskolan och träning är alltid uppmuntrad, allt för att du ska få en tillvaro där livet och arbetet går hand i hand.

Du som funderar på att bli en JM:are behöver dela våra värderingar för att trivas. För vi vill att du ska känna dig stolt över din karriär hos oss och det vi gör gemensamt – för det är nämligen vi.

Se våra lediga tjänster här.

  


”JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.”

Följ JM på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida