JMBygg/anläggning

MotivationJM har ett flertal gånger bevisat att de är en attraktiv arbetsgivare. I deras externa kommunikation skapar JM content som är av högsta kvalité. Vi kan inte göra annat än att förundras av deras känsla för kommunikation. Kombinationen av kreativitet och den familjära känslan skapar en spännande storytelling som enkelt fångar vårt intresse. Med stort engagemang från HR-avdelningen skapar de goda förutsättningar för sina medarbetare att växa i arbetslivet. De hjälper även dem som är i början av sin karriär med deras lärlingsprogram – Hos JM får medarbetarna alla de verktyg som behövs för en fantastisk karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden och det första nordiska bolag i branschen där hela koncernens bostäder är Svanenmärkta.

Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare.

Som anställd bygger vi framtidens samhällen där många människor ska leva och bo. Det är inte alla som har förmånen att få skapa något på jobbet som finns kvar i flera årtionden. De byggnader och samhällen du skapar idag kommer synas vida omkring, ge tak över huvudet och agera kuliss till många människors liv i flera generationer.

 Att man som anställd kan skriva historia är förmodligen inte den första tanken i huvudet när man vaknar på morgonen, men ändå är det just det våra anställda gör. Tänk att kunna peka på ditt arbete långt senare och fortfarande vara lika stolt över det.

Se våra lediga tjänster här.

 


”JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.”

Artiklar

Följ JM på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida