Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

JSBBygg & Anläggning

MotivationJSB är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare tack vare deras dedikation till medarbetarnas välmående och utveckling. Med en företagskultur präglad av samarbete och mångfald skapar de en inkluderande och trivsam arbetsmiljö där individuell tillväxt främjas. JSB erbjuder inte bara karriärmöjligheter utan också en chans att vara en del av en organisation som värdesätter och stöttar sina medarbetare i deras strävan efter att göra skillnad.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

ÄR VI RÄTT FÖR DIG?

Vill du vara med och förändra byggbranschen på riktigt? Då kan JSB vara rätt arbetsgivare för dig. På JSB drivs vi av att utmana bygg- och bostadsmarknaden i Sverige och strävar hela tiden mot att kunna möta framtidens behov redan idag.

Anledningar att jobba på JSB

1.KARRIÄRMÖJLIGHETER

På JSB ska det löna sig att vilja utvecklas. Om du är redo att ta nästa kliv i din karriär hos oss så ser vi till att du får rätt verktyg för att nå hela vägen fram. Vi vill ge dig utrymme att växa och stöttar dig när du behöver det.

2. JSB-SKOLAN

Ny kunskap är en viktig nyckel till vår framgång. Därför erbjuder vi utbildningar och enskilda kurser inom JSB-skolan. Här har du möjlighet att utveckla dina färdigheter och kompetenser parallellt med ditt arbete.

3.EGET ANSVAR

På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt.

4.SÄKERHETEN FÖRST

På JSB är din säkerhet högsta prioritet. Vi arbetar för en nollvision när det gäller arbetsplatsolyckor – inte bara på våra egna byggarbetsplatser utan i hela branschen.

5.DELAKTIGHET

Vi har korta och snabba beslutsvägar. Du ska känna dig delaktig och kunna göra din röst hörd. Vi vill ha en platt organisation med rak kommunikation i alla riktningar och välkomnar alltid öppenhet och dialog.

6.LAGARBETE OCH OMTANKE

Du ska trivas på jobbet. Därför är vi måna om ett gott samarbete mellan kollegor och mellan olika roller och yrken. Vi ska ta hand om varandra och ha starkt fokus på lagarbete.

Hitta lediga tjänster här!

JSB-SKOLAN

Som medarbetare på JSB har du alla möjligheter att utvecklas. JSB-skolan erbjuder skräddarsydda vägar till nya yrkesroller. I JSB-skolan får du vidareutbildning parallellt med ditt arbete. Skolan finns för att du ska kunna avancera inom företaget, effektivt lära dig ny teknik och få nödvändiga uppdateringar kring nya lagar och rön.

I JSB-skolan erbjuder vi bland annat en treårig arbetsledarutbildning för yrkesarbetare. Vi har också en vidareutbildning för diplomering av platschefer och projektledare – en utbildning som innehåller entreprenadjuridik, ekonomi, arbetsmiljö, bygglagstiftning, installationssamordning och ledarskap.

Välkommen till JSB!

Bilder

Följ JSB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss