10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

JurekRekrytering

MotivationJurek är mer än bara en arbetsplats – det är en gemenskap där varje individ uppmuntras att göra det lilla extra och bidra med energi och glädje till kollegor, kandidater, kunder och konsulter. Med sitt engagemang för att vinna tillsammans och skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer visar Jurek på sin dedikation till att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö där varje medarbetare kan trivas och utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Jobba hos oss på Jurek

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vi letar alltid efter engagerade, drivna och duktiga medarbetare som vill följa med på vår tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss.

Tycker du om att arbeta med människor? Drivs du av att hitta den där perfekta matchningen mellan talang och företag? I så fall vill vi gärna bjuda dig på en kaffe och prata mer om hur du skulle kunna bli en del av oss på Jurek.

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och kommunikation.

Se lediga jobb!

Är du konsult och redo för nya uppdrag?

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som konsult och är ute efter nya roliga utmaningar. Vi har många spännande kunder och uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom juridik, ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärsresa tillsammans med oss på Jurek.

Som konsult får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! Perfekt för dig som är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Läs mer här!

Mer om Jurek

Följ Jurek i sociala medier

KarriärsidaWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss