JYSKDetaljhandeln

MotivationJYSK fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

NÅ DIN POTENTIAL MED OSS!

Välkommen till JYSK, ett dynamiskt och ambitiöst företag inom retail där engagemang, hårt arbete och talang belönas. Det finns alltid nya steg i karriärsstegen hos JYSK. Ser du möjligheter istället för hinder? Utmanar du dig själv varje dag för att alltid nå längre? Inspirerar du folk runt omkring dig till att göra likadant? I så fall är JYSK en perfekt match för dig.

BYGG DIN KARRIÄR. BYGG DITT TEAM. BYGG DIN KOMPETENS.

På JYSK tror vi verkligen på just din utveckling, eftersom det är du som kan vara näst på tur för att hjälpa oss att nå vårt globala mål där 90% av våra chefer rekryteras internt. Om du är redo att ge allt och satsa på JYSK, då kommer du att lyckas. Genom att investera i dig är vi säkra på att vår verksamhet kommer nå framgång – och detta når vi tillsammans med dig.

NÅ DINA MÅL. NÅ LÄNGRE. NÅ DIN POTENTIAL.

En dag på JYSK är fylld av utmaningar, energi och att ha det roligt! På JYSK strävar vi efter att vinna. Allt handlar om hårt arbete, att nå sina mål och att bli belönad för resultaten. Vinnarkultur är något som definierar vår mentalitet och som syns i vårt dagliga arbete. Har du genomfört en grym försäljning? På JYSK kan du vara säker på att det uppmärksammas, oavsett om det är med en ’high-five’ eller genom bonus.

Om JYSK

Följ JYSK på sociala medier

WebbsidaLinkedInInstagramFacebook