Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

JYSKDetaljhandeln

MotivationJYSK erbjuder en arbetsmiljö där du kan uppnå framgång och utvecklas både personligt och professionellt. Företagets tydliga fokus på utveckling, utbildning och internationella möjligheter med flera traineeprogram samt deras Talent Academy gör JYSK till en attraktiv arbetsgivare för dem som strävar efter en meningsfull och utmanande karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

NÅ DIN POTENTIAL MED OSS!

Välkommen till JYSK, ett dynamiskt och ambitiöst företag inom retail där engagemang, hårt arbete och talang belönas. Det finns alltid nya steg i karriärsstegen hos JYSK. Ser du möjligheter istället för hinder? Utmanar du dig själv varje dag för att alltid nå längre? Inspirerar du folk runt omkring dig till att göra likadant? I så fall är JYSK en perfekt match för dig.

BYGG DIN KARRIÄR. BYGG DITT TEAM. BYGG DIN KOMPETENS.

På JYSK tror vi verkligen på just din utveckling, eftersom det är du som kan vara näst på tur för att hjälpa oss att nå vårt globala mål där 90% av våra chefer rekryteras internt. Om du är redo att ge allt och satsa på JYSK, då kommer du att lyckas. Genom att investera i dig är vi säkra på att vår verksamhet kommer nå framgång – och detta når vi tillsammans med dig.

NÅ DINA MÅL. NÅ LÄNGRE. NÅ DIN POTENTIAL.

En dag på JYSK är fylld av utmaningar, energi och att ha det roligt! På JYSK strävar vi efter att vinna. Allt handlar om hårt arbete, att nå sina mål och att bli belönad för resultaten. Vinnarkultur är något som definierar vår mentalitet och som syns i vårt dagliga arbete. Har du genomfört en grym försäljning? På JYSK kan du vara säker på att det uppmärksammas, oavsett om det är med en ’high-five’ eller genom bonus.

Om JYSK

Traineeprogram


JYSK Butikschef Trainee

Följ JYSK i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss