Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Kamstrup

Motivation”Kamstrup har blivit utsett till ett Karriärföretag för sitt framstående arbete. Med sitt fokus på innovation och hållbarhet skapar Kamstrup en inspirerande arbetsmiljö där medarbetarna har möjlighet att vara en del av banbrytande lösningar för smart energihantering. Genom att erbjuda utvecklingsmöjligheter och främja en kultur av samarbete och engagemang skapar Kamstrup en attraktiv arbetsplats för talangfulla individer.”

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning.

Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar.

Säkerställande av rent vatten och energi

Vi är ständigt på jakt efter nya och bättre sätt att göra saker på och därför ligger vi också i framkant när det gäller teknologisk utveckling av intelligenta el-, vatten-, värme- och kylningslösningar. Med över 70 års erfarenhet gör vi det möjligt för våra kunder att fatta noggrannare och smartare företagsbeslut och inspirerar samhällena som kunderna förser genom att tillhandahålla intelligenta analysverktyg och data. Vi är fast beslutna att fortsätta leda vägen mot en mer ansvarsfull och hållbar energi- och vattenförsörjning som kan uppfylla den växande efterfrågan i världen. Detta är orsaken till varför vi dagligen utmanar oss själva för att upptäcka, designa och leverera de mest innovativa mätningslösningarna för att säkerställa rent vatten och ren energi till människor runt om i världen. 

Genom att sätta våra kunder i centrum för allt vi gör, samt lyssna på deras behov och försöka förutse deras utmaningar, kan vi skapa innovativa produktsortiment av hårdvara, programvara och tjänster inklusive förbrukningsmätare, kommunikationsinfrastruktur, hanteringssystem för mätdata, applikationer med smarta elnät, hostade lösningar och verktyg för dataanalys.

Vi har flera lediga tjänster – för ytterligare information vänligen kontakta HR ansvarig Ulrika Teemant 070-5680989 eller på mail ulte@kamstrup.se

Om oss

Följ Kamstrup i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss