Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Kaunis IronBygg & Anläggning

MotivationKaunis Iron är en arbetsgivare som erbjuder spännande möjligheter för dig som vill vara en del av gruvindustrins framtid. Med sitt fokus på järnmalmsproduktion och hållbarhetens olika aspekter har Kaunis Iron en viktig roll i att bidra till industrins fortsatta tillväxt och utveckling. Här har du chansen att använda din expertis och engagemang för att forma en mer hållbar och framgångsrik gruvverksamhet samtidigt som du utvecklar din egen karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Med ett starkt engagemang och stor nyfikenhet driver vi järnmalmsgruvan i Pajala. Men vi förädlar inte bara mineral. Vi förädlar även naturbegåvningar.

Vår organisation består av medarbetare som delar våra värderingar: respekt, engagemang och nyfikenhet. Tillsammans hittar vi egna stigar och skriver en egen historia, om den nya generationens gruva. Kaunis Iron ska vara en jämställd och jämlik arbetsplats där mångfald är en styrka och nytänkande driver utvecklingen.

Vi vill utveckla en gruvnäring för kommande generationer här i Tornedalen. Just nu planerar vi för två nya dagbrott och bygger ut vår verksamhet på flera olika sätt, bland annat en ny flotationsanläggning. Hela tiden har vi siktet inställt på att bli #VBG, Världens Bästa Gruva.

Vi vill bli bäst i världen!

Vår vision är utmanande och ställer krav på att vi hela tiden måste säkerställa att de beslut vi fattar väger in hållbarhetens tre perspektiv; social hållbarhet, ekologisk hållbarhet och ekonomisk hållbarhet.

Kaunis Iron ska vara en motor för det lokala näringslivet. Vi sponsrar aktiviteter och evenemang som bidrar till ett levande kultur- och föreningsliv i vårat närområde.

Vi vill vara en viktig kraft i utvecklingen av ett attraktivt och hållbart samhälle där både befintliga och nya medborgare vill bo, leva och utvecklas. Här, i Tornedalen, finns möjlighet till ett tryggt och aktivt liv nära naturen. Välkommen!

Mer om oss

Följ Kaunis Iron i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss