Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Komatsu Forest

MotivationKomatsu Forest är definitivt ett Karriärföretag som sätter en stark betoning på hållbar utveckling och samarbete. Med ett globalt team på 1650 medarbetare som strävar mot samhällets tillväxt och en mer hållbar värld, erbjuder Komatsu Forest många möjligheter för olika yrkesgrupper att vara en del av deras innovativa arbetsmiljö. Här är alla lika viktiga och det finns en bred mångfald av karriärmöjligheter, från konstruktörer till montörer och ekonomer till servicetekniker. Komatsu Forest är platsen där engagemang, utveckling och hållbarhet står i centrum, och där varje medarbetare är med på resan mot en bättre och mer hållbar framtid.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är Komatsu Forest

Komatsu Forest är en del i Komatsu-koncernen och har sedan 1961 varit synonymt med innovationer och lösningar för ett mekaniserat skogsbruk och är idag en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner. Vår strävan är att erbjuda lösningar som möjliggör ett hållbart skogsbruk världen över och vi vill tillsammans med våra kunder utveckla framtidens arbetsplats i skogen.

En inkluderande och öppen arbetsmiljö

Vi är ca 1650 medarbetare världen över, varav ca 770 i Sverige. Vi ser att framgång föds ur en välkomnande och inkluderande arbetsmiljö, där öppen kommunikation, ärlighet och respekt för varandra är grunden. Hos oss lär vi av varandra och löser problem tillsammans – det är tack vare våra olika kompetenser som nya lösningar skapas.

Vi skapar värde tillsammans

Som ett viktigt steg i vårt arbete för ett hållbart skogsbruk har vi i Umeå investerat i en ny framtidssäkrad och koldioxidneutral produktionsanläggning som även inrymmer vårt huvudkontor. Här jobbar ett 40-tal olika yrkesgrupper inom vår utvecklingsavdelning, vår produktion samt våra övriga stödfunktioner. Tillsammans utvecklar och bygger vi framtidens smarta lösningar för skogsbruket. Våra medarbetare runt om i Sverige och övriga delar av världen arbetar i nära samarbete med våra kunder för att ta hand om skogsmaskinerna under hela dess livstid.

Här blir du en del av något större

Som medarbetare på Komatsu Forest blir du en del av de stora innovationer och framsteg som hjälper till att forma skogsmaskinsbranschen. Just nu är vi på en spännande resa kring elektrifiering av våra maskiner.

Genom vår globala organisation får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär samtidigt som du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till en värld som är hållbar, inkluderande och tar socialt ansvar. Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Tillsammans bidrar vi alla till att skapa värde för oss människor, våra verksamheter och vår planet.

Läs mer om våra lediga tjänster HÄR

Bilder

Traineeprogram


Komatsu Forest Traineeprogram – Konstruktion

Komatsu Forest Traineeprogram – Mjukvaruutvecklare

Följ Komatsu Forest i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss