Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

KommuninvestFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationKommuninvest är inte bara en finansinstitut, de är en arbetsplats som aktivt strävar efter att vara en attraktiv och inkluderande arbetsgivare. Genom sitt tydliga fokus på samhällsnytta och finansiell hållbarhet, skapar de en företagskultur som präglas av engagemang, mångfald och möjligheter att göra en verklig påverkan.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi bidrar till Sveriges utveckling

På Kommuninvest arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är du med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi utifrån visionen att vara världens bästa organisation för kommunal finansförvaltning.

Besöker du vårdcentralen ibland? Åker kollektivt om dagarna? Har barn på en förskola? I så fall är det högst sannolikt att Kommuninvest möjliggjort investeringen som ligger bakom.

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp.

Med det ena benet i kommunsektorn, det andra i världens finansmarknader kan man lugnt säga att ingen dag är den andra lik på Kommuninvest.

På Kommuninvest är varje arbetsuppgift en del av något större

På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till välfärden. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag. Dessutom har vi korta beslutsvägar, det betyder att varje medarbetare har stora påverkansmöjligheter.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss och något som frikostigt erbjuds alla medarbetare. Som nyanställd får du bredda din kompetens med en omfattande självledarskapsutbildning som alla våra medarbetare går för att skapa en gemensam vokabulär och sätta förutsättningarna för ett gott arbetsliv. Våra chefer går motsvarande utbildning med en ledarskapsfördjupning. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för. 

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat 4000kr i friskvård och möjlighet till träning på arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis utökad föräldrapenning, förtroendearbetstid, pensionsrådgivning, sex timmarsarbetsdag -dag före röd dag, sponsrade hälsofrämjande insatser som lopp och yogakurser, möjlighet att växla semesterersättningen mot extra semesterdagar med mera..

Vi annordnar  och uppmuntrar till sociala sammanhang med KIVI initiativet för att främja vikänslan. Där vi bjuder på fika, föreläsningar, tävlingar m.m. Allt är självklart frivilligt men väldigt uppskattat. 

Våra medarbetare är specialister på sina områden och delar gärna med sig av sin kompetens vare sig det handlar om finansmarknaden, biodling eller padel. Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer om oss

Lediga jobb


Kommuninvest |

CISO

Kommuninvest |

Skuldförvaltare med starka analytiska färdigheter

Följ Kommuninvest i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss