KraftringenVA/energi

MotivationMed en unik företagskultur och ett stort engagemang för sina medarbetare och dess utvecklingsmöjligheter arbetar Kraftringen attraktivt med Employer Branding. Genom att satsa på utbildningar och innovativa lösningar utses härmed Kraftringen till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Det gör vi genom att ta ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt, bland annat genom att fokusera på lokala energilösningar. Ett exempel är vår produktion av el och fjärrvärme som blev helt fossilbränslefri under 2018.

Låt oss utveckla framtiden tillsammans
Hos oss kan du jobba med nästan vad som helst – teknik, affärsutveckling, ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Möjligheterna här förändras i takt med omvärlden.

Vi gör skillnad
Vi tar ansvar för och utvecklar samhällsviktiga funktioner. Vi säkerställer att kommuninvånarna får en så säker tillgång till energi som möjligt – ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Som medarbetare har du en betydelsefull roll och möjlighet att påverka, inte bara din egen framtid utan också, framtidens energilösningar.

Vi utvecklas
Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.

Vi fokuserar framåt
Vi arbetar dagligen med att introducera ny teknik och kunskap i vårt arbete kring hållbar samhällsutveckling. Vi verkar i en expansiv region och genom projekt med universitetet, näringslivet och andra samhällsaktörer kan vi erbjuda våra kunder energilösningar för framtiden.

Vad är det bästa med att jobba på Kraftringen?
Sara Kralmark, som är projektledare inom affärs- och produktutveckling, svarar så här:

– Kraftringen är nationellt sett ett stort energibolag, men ändå känns verksamheten lokalt förankrad. Eftersom det är ett kommunägt företag så finns det något annat än vinst i sikte och man har ett stort samhällsfokus. Det finns hela tiden ett tänk på det hållbara samhället – för man har förstått att det är framtiden.

Med engagemang, kunskap och erfarenhet bygger vi Kraftringen. Välkommen att utvecklas med oss!

Om Kraftringen
Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

 

Läs mer om hur det är att jobba på Kraftringen HÄR

 


 

”Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.”

Artiklar

Ditt drömjobb finns i energibranschen – jobba i framtidens hållbara stadPå Kraftringen är vi drygt 500 medarbetare som arbetar med att påverka utformningen av framtidens energilösningar. Här kan du jobba med nästan vad som helst – allt från ingenjörskonst i den högre skolan till praktisk teknik, affärsutveckling, försäljning och mycket mer. 3 medarbetare berättar om sina upplevelserLäs mer

Bilder

Lediga jobb


Kraftringen söker Dagtidsgående Drifttekniker – Kraft/Värmeproduktion

VA/energiLäs mer

Kraftringen söker beredare

VA/energiLäs mer

Affärsområdeschef El – och gashandel

VA/energiLäs mer

Kraftringen söker en Byggledare

VA/energiLäs mer

Följ Kraftringen på sociala medier

FacebookTwitterLinkedInWebbsida