KraftringenVA/energi

MotivationMed en innovativ arbetsmiljö och karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Kraftringen attraktivt med Employer Branding. Genom att utmärka sig med att förbättra medarbetarnas kunskaper och innovation utses härmed Kraftringen till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media




Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.
______

 

Låt oss utveckla framtiden tillsammans
Hos oss kan du jobba med nästan vad som helst – teknik, affärsutveckling, ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Möjligheterna här förändras i takt med omvärlden.

Vi gör skillnad
Vi tar ansvar för och utvecklar samhällsviktiga funktioner. Vi säkerställer att kommuninvånarna får en så säker tillgång till energi som möjligt – ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Som medarbetare har du en betydelsefull roll och möjlighet att påverka, inte bara din egen framtid utan också, framtidens energilösningar.

Vi utvecklas
Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.

Vi fokuserar framåt
Vi arbetar dagligen med att introducera ny teknik och kunskap i vårt arbete kring hållbar samhällsutveckling. Vi verkar i en expansiv region och genom projekt med universitetet, näringslivet och andra samhällsaktörer kan vi erbjuda våra kunder energilösningar för framtiden.

Vad är det bästa med att jobba på Kraftringen?
Sara Kralmark, som är projektledare inom affärs- och produktutveckling, svarar så här:

– Kraftringen är nationellt sett ett stort energibolag, men ändå känns verksamheten lokalt förankrad. Eftersom det är ett kommunägt företag så finns det något annat än vinst i sikte och man har ett stort samhällsfokus. Det finns hela tiden ett tänk på det hållbara samhället – för man har förstått att det är framtiden.

Med engagemang, kunskap och erfarenhet bygger vi Kraftringen. Välkommen att utvecklas med oss!

Om Kraftringen
Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

 

Läs mer om hur det är att jobba på Kraftringen HÄR

 


 

”Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.”

Artiklar

Ditt drömjobb finns i energibranschen – jobba i framtidens hållbara stadLäs mer





Följ Kraftringen på sociala medier