KraftringenVA/energi

MotivationKraftringen är en engagerad och spännande arbetsgivare som gör ett imponerande employer branding arbete. Hos Kraftringen bjuder man in medarbetarna till delaktighet och erbjuder möjligheter att påverka sitt arbete och många förmåner. Hållbarhet är nyckelorden för denna arbetsgivare, både när det kommer till medarbetarna och företaget. En mycket attraktiv arbetsgivare helt enkelt! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Det gör vi genom att ta ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt, bland annat genom att fokusera på lokala energilösningar. Ett exempel är vår produktion av el och fjärrvärme som blev helt fossilbränslefri under 2018.

Låt oss utveckla framtiden tillsammans

Hos oss kan du jobba med nästan vad som helst – teknik, affärsutveckling, ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Möjligheterna här förändras i takt med omvärlden.

Vi gör skillnad
Vi tar ansvar för och utvecklar samhällsviktiga funktioner. Vi säkerställer att kommuninvånarna får en så säker tillgång till energi som möjligt – ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Som medarbetare har du en betydelsefull roll och möjlighet att påverka, inte bara din egen framtid utan också, framtidens energilösningar.

Vi utvecklas
Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.

Vi fokuserar framåt
Vi arbetar dagligen med att introducera ny teknik och kunskap i vårt arbete kring hållbar samhällsutveckling. Vi verkar i en expansiv region och genom projekt med universitetet, näringslivet och andra samhällsaktörer kan vi erbjuda våra kunder energilösningar för framtiden.

Vad är det bästa med att jobba på Kraftringen?
Sara Kralmark, som är projektledare inom affärs- och produktutveckling, svarar så här:

– Kraftringen är nationellt sett ett stort energibolag, men ändå känns verksamheten lokalt förankrad. Eftersom det är ett kommunägt företag så finns det något annat än vinst i sikte och man har ett stort samhällsfokus. Det finns hela tiden ett tänk på det hållbara samhället – för man har förstått att det är framtiden.

Med engagemang, kunskap och erfarenhet bygger vi Kraftringen. Välkommen att utvecklas med oss!

Om Kraftringen
Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

 

Läs mer om hur det är att jobba på Kraftringen HÄR

 


 

”Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, tillsammans med mycket ansvar och personlig utveckling. Vi har en vänlig atmosfär och arbetar aktivt för att skapa kunskapsutbyten mellan kollegor.”

Artiklar

Lediga jobb


Kraftringen |

IT-projektledare

Kraftringen |

Kraftringen söker Analytiker

Kraftringen |

Driftig Underhållsingenjör till spännande framtidsbransch

Kraftringen |

Kraftringen söker Driftingenjör/Driftplanerare

Kraftringen | Örtofta

Projektledare till Kraftringen

Kraftringen |

Vi söker sommarvikarier till Örtoftaverket

Kraftringen |

Account Manager

Kraftringen |

Gör ditt exjobb eller LIA på Kraftringen

Följ Kraftringen på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida