KraftringenVA- och elnät

MotivationMed ett aktivt fokus för en hållbar utveckling och ett engagemang för sina medarbetare uppmuntrar Kraftringen till egna idéer. För att kunna förbättra deras kompetens och fördjupning arbetar Kraftringen med Employer Branding. Genom att kunna öka sin bredd inom verksamheten strategiskt utses härmed Kraftringen till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Välkommen till en karriär på Kraftringen!

Här kan du jobba med nästan vad som helst – ingenjörskonst i den högre skolan, praktisk teknik, affärsutveckling, energihandel, strategiska finansfrågor, löpande ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Vi är ett kunskapsföretag och våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är vår förmåga, kunskap, skicklighet och erfarenhet som bygger vår verksamhet.

Vi arbetar aktivt för en hållbar utveckling i allt vi gör – det omfattar också hur vi ser på våra medarbetare.

Hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbete, lägga fram dina idéer och genomföra förändringar. Arbetsdagen handlar mer om mål än om tid och flexibiliteten är stor. En karriär hos oss betyder att du ska kunna klättra uppåt, men också att du ska kunna fördjupa din kompetens som specialist eller att du ökar din bredd genom att byta mellan olika arbetsuppgifter.