Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

KraftringenVA/energi

MotivationKraftringen är en utmärkt arbetsgivare som är fast besluten att forma framtidens energilösningar. Med en stark inriktning på att leverera hållbara och innovativa energitjänster har de blivit erkända som ett Karriärföretag. På Kraftringen får medarbetare möjligheten att bidra till en mer hållbar framtid, och deras engagemang för teknisk excellens och servicekvalitet gör dem till en attraktiv arbetsplats.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Två exempel är vår produktion av el och fjärrvärme som är fossilbränslefri sedan 2018 samt Kraftringens första solpark i Forsby som tilldelades Solenergipriset 2023.

Vill du vara med på resan?

Hos oss kan du jobba med nästan vad som helst – teknik i en mängd olika former, affärsutveckling, ekonomi, administration, försäljning och mycket mer. Möjligheterna här utvecklas i takt med omvärlden.

Vi arbetar med samhällsviktig verksamhet och sätter säkerheten främst i allt vi gör. Det vi gör har betydelse. Vår gemensamma insats bidrar till grunden för ett fungerade samhälle. Vi är närvarande både lokalt och
regionalt. Som ett av Sveriges största energibolag driver vi utvecklingen av hållbara energilösningar för att Sverige ska uppnå sina klimatmål; ett arbete som aldrig slutar att inspirera oss.

Vi verkar i en expansiv region där våra samverkansprojekt med universitet, högskolor, näringsliv och andra aktörer ger oss möjlighet att applicera ny kunskap och ny teknik i vårt arbete med att driva hållbar samhällsutveckling. Som energibolag har vi en bred produktportfölj och arbetar med spännande och samhällsviktiga energilösningar som stöttar Kraftringens vision – Energi för framtida generationer

Vi arbetar långsiktigt i en föränderlig bransch, vilket gör att vi kontinuerligt
stimuleras till att lära oss nya saker. Vi tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och arbetar tillsammans för långsiktiga mål och goda resultat. Genom självledarskap uppmuntras du att själv ansvara för din utveckling. Vårt arbetsklimat präglas av omtänksamhet och inkludering – med målet att skapa en lärande miljö med löpande kunskapsutbyte kollegor emellan.

Vad är det bästa med att jobba på Kraftringen?

Sara Kralmark, hållbarhetsstrateg på Kraftringen, svarar så här:

Kraftringen är nationellt sett ett stort energibolag, men eftersom det är ett kommunägt företag så är verksamheten lokalt förankrad och det finns ett stort samhällsfokus. Alla aspekter av hållbarhet tas på största allvar och är basen i affärsplanen, vilket känns bra i hjärtat. Karriärmässigt är det också ett bra företag. Jag har själv varit anställd i åtta år nu och hela tiden kunnat utvecklas – via kortare utbildningar såväl som i olika tjänster.

Axel Andersson jobbar idag som processledare inom inköp men han har under sina snart 10 år på Kraftringen utvecklats inom en rad olika roller. Axel svarar såhär på fråan om vad som är det bästa med att jobba på Kraftringen:
Det bästa med att arbeta på Kraftringen är att få möjlighet att utvecklas inom nya områden. Att få möjlighet att lära sig nya saker och vara med och utveckla och driva företaget framåt tillsammans med duktiga kollegor.

Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 280 000 energiavtal och runt 600 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Läs mer på www.kraftringen.se

Med mod, ansvar och engagemang jobbar vi för energi för framtida generationer.
Välkommen till en plats att växa på!

Lediga jobb


Kraftringen |

IT-arkitekt med intresse för helheten

Kraftringen |

Vill du vara en del av energibranschens framtid? Sök till vårt traineeprogram!

Följ Kraftringen i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss