Sök Meny

LidlDetaljhandeln

MotivationLidl fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam arbetsplats och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Trots sin stora storlek lyckas Lidl skapa en stark och familjär företagskultur. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att jobba på Lidl är inte som något annat.

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Vi är mer än 5 000 medarbetare över hela landet, ändå försvinner du aldrig i mängden. I stället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt.

Så hur går det till?

Vi arbetar på ett alldeles eget vis där alla delar och moment för varje enskild vara samspelar. Från inköp till logistik och våra energisnåla effektiva butiker och höga kvalitetskrav.

Butikerna är såklart hjärtat i Lidl Sveriges verksamhet, men vi är mer än “bara” butiker. Med både centrallager, fastighetskontor, regionkontor och huvudkontor kan vi erbjuda många olika spännande tjänster och karriärmöjligheter inom exempelvis inköp, HR, logistik, ekonomi, IT, marknad och kommunikation, Supply Chain och fastighet.

Internationella möjligheter

Medan andra livsmedelskedjor enbart kan erbjuda utveckling och arbetsmöjligheter inom Sveriges gränser, har vi butiker på drygt 30 marknader. Bland annat började vi vår expansion i USA under 2017. Vi har även en filial i Hongkong. Så för dig som är driven, ansvarstagande och är intresserad av att göra karriär finns här chanser att testa vingarna utomlands.

#Teamlidl

Oavsett var du börjar jobba hos oss, så blir du en del av ett driftigt team med stort hjärta. För det är tillsammans vi når våra mål – samtidigt som vi har kul på vägen!

Häng med oss på vår utmanarresa!

Se våra lediga jobb här!

Livet på Lidl

Mer om Lidl

Bilder

Följ Lidl på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida