Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

MälarenergiVA/energi

MotivationMälarenergi har blivit erkänt som ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för att skapa en trivsam arbetsmiljö och stimulera medarbetarnas utveckling. Företaget sätter värde på kreativitet och nytänkande inom sin bransch. Hos Mälarenergi finns en stark känsla av gemenskap och samarbete, vilket skapar en positiv atmosfär för de anställda. Genom att erbjuda utmanande projekt och möjligheter till professionell tillväxt positionerar sig Mälarenergi som en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi behöver din energi!

Vi har bestämt oss. Vår högsta prioritet är att nå nettonoll utsläpp av fossil koldioxid i alla led – i minsta detalj. Vi gör det för dig, för Mälardalen och för planeten vi bor på. Klimatkrisen är världens största utmaning, men den måste lösas lokalt. Vi arbetar med det varje dag, både i vår egen verksamhet och i samarbetet med kunder och partner. Det är ingen enkel uppgift, men vi klarar det tillsammans. Varje medarbetares energi driver oss närmare vårt mål.

Mälarenergi utgör en viktig del av samhället. Vi levererar flera grundläggande funktioner såsom energi, vatten- och bredbandslösningar till våra kunder runt om i Mälardalen. Genom att tillhandahålla innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer, samarbetspartner och ambassadörer skapar vi ett hållbart samhälle där alla får plats.

Energi på jobbet och på fritiden

Vi tror på en balans mellan jobb och fritid. Likväl som din energi behövs på resan mot noll så behöver du den hemma. Hos oss erbjuds du flexibla arbetstider och ett arbetstidskonto. Arbetstidskontot ger dig möjlighet att hämta tidigare på förskolan, passa på att ta den där joggingturen innan det blir mörkt eller gräva djupare i ditt intresse för musik – utan att ta av flextiden. Dessutom erbjuder vi även andra förmåner som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar och fri tillgång till gym, träningslokaler och badhus.

Följ med på Resan mot noll!

För att leverera energi med nettonoll utsläpp av fossil koldioxid jobbar vi utifrån våra tre kärnvärden, Hållbarhet, Innovation och Tillsammans.

Vårt hållbarhetsarbete är integrerat i alla led och påverkar vårt arbete och alla beslut vi tar. Genom innovation hittar vi nya lösningar och utvecklar vårt erbjudande. Vi arbetar tillsammans med andra för att åstadkomma förändring och leverera energi med nettonoll utsläpp av fossil koldioxid.

Blogginlägg

Bilder

Följ Mälarenergi i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss