MälarenergiVA/energi

MotivationMälarenergi fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Är du sugen på att göra skillnad på riktigt – varje dag – men också att träna på lunchen? Då är du välkommen till Mälarenergi som är en trygg arbetsgivare i en verklig framtidsbransch. När du jobbar hos oss bidrar du till att göra samhället, ja till och med världen, lite bättre. 

Vi ägs till 100 procent av Västerås stad. Det är vi som förser dig med allt det som du behöver; elavtal, elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla och fiber. Men vi erbjuder också energioptimering och elbilsladdning.

Dags att förändra världen – och din vardag?

På Mälarenergi brukar vi säga att det börjar hos dig. Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför erbjuder vi en säker och sund arbetsplats med trygga arbetsvillkor där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas.

En värderingsdriven arbetsplats

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör på Mälarenergi och påverkar våra val i vardagen; Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. Det handlar om att ge dig som medarbetare ansvar, att vi har ett stort engagemang för det vi gör och att vi vågar prova nya vägar. Men värderingarna märks också i den vänliga stämningen. Det är lätt att ta kontakt med andra inom bolaget oavsett vilken del av företaget de arbetar i eller vilken roll de har. Hos oss pratar alla med alla, oavsett arbetsuppgifter eller status.

Blogginlägg

Bilder

Följ Mälarenergi på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida