Sök Meny

MälarenergiVA/energi

MotivationMälarenergi fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi behöver din energi!

Vi har bestämt oss. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av koldioxid i alla led – i minsta detalj. Vi gör det för dig, för Mälardalen och för planeten vi bor på. Det är ingen lätt utmaning – men vi klarar det tillsammans! Därför behöver vi nu din energi. 

Mälarenergi utgör en viktig del av samhället. Vi levererar flera grundläggande funktioner som energi, vatten- och bredbandslösningar till våra kunder runt om i Mälardalen. Genom att tillhandahålla innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer, samarbetspartners och ambassadörer skapar vi ett hållbart samhälle där alla får plats.

Dags att förändra världen – och din vardag?

På Mälarenergi brukar vi säga att det börjar hos dig. Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför är vi en arbetsplats där du får trygga arbetsvillkor och stor möjlighet att utvecklas – samtidigt.

Hos oss får du ansvar

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör på Mälarenergi och påverkar våra val i vardagen; Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. Det handlar om att vi har ett stort engagemang för det vi gör, att vi vågar prova nya vägar och att vi ger dig som medarbetare ett stort eget ansvar. Allt i en organisation där alla är lika viktiga och får en chans att växa tillsammans.

Blogginlägg

Bilder

Följ Mälarenergi på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida