10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

MellanskogIndustri & Produktion

MotivationMellanskog är ett skogsföretag som står för långsiktighet, ansvar och gemenskap. Deras engagemang för hållbart skogsbruk och omsorg om skogen är hjärtat av deras verksamhet. Som arbetsgivare ger Mellanskog sina anställda möjlighet att vara en del av en organisation med en stark miljöprofil och samhällsansvar. Deras dedikation till medarbetarnas välmående och personlig utveckling skapar en trivsam arbetsmiljö, vilket gör Mellanskog till en attraktiv arbetsplats.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi tar hand om skogen tillsammans.
Vi förädlar, vi föryngrar, vi ställer om. Vi tar hand om skogen för en grönare framtid. För rikare skogar. För starkare skogsägare.

Vi gör skillnad varje dag.
Vårt arbete har en verklig mening. Vi får påverka och bidra till ett hållbart, fritt och lönsamt sätt att äga och bruka skog. Tillsammans med våra medlemmar tar vi hand om skogen för framtida generationer.

Vi ser framtiden i skogen.
Hos oss växer idéer och vi har en stark vilja att hela tiden bli bättre. Vi utvecklas och använder digitaliseringens möjligheter för att skapa värde. Här blir du en del av förändringen för en mer hållbar framtid.

Vi lyckas tillsammans.
Vi tar inte bara hand om skogen, utan även om varandra. Bland det bästa med att jobba här är det höga engagemanget och styrkan i den gemensamma kunskapen och kompetensen.

En grönare framtid
Vi planterar miljontals nya skogsplantor varje år på våra medlemmars marker. Tillväxten bidrar till att binda mer av atmosfärens koldioxid och ett bättre klimat.

Vi växer.
Vi har över 50 olika yrkesroller. Från virkestekniker till miljösamordnare eller webbredaktör. Här finns något för alla.

Balans i livet.
Alla som jobbar hos oss har chansen att få tillgång till en modern lägenhet i Järvsö Lodge. En plats för natur och äventyr eller att bara ta det lugnt och koppla av.


Mellanskog växer och vi behöver hela tiden nya medarbetare som tar hand om skogen tillsammans med våra skogsägare och entreprenörer. 
Här hittar du alla våra lediga jobb just nu.

Möt några Mellanskogare:

Följ Mellanskog i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss