MidrocBygg/anläggning

MotivationMed ett kvalitetstänk, fördjupade erfarenheter och kunskaper genomför Midroc sitt arbete med Employer Branding inom flera kategorier. Genom att framföra sina medarbetare i fokus och attrahera potentiella medarbetare med engagemang utses härmed Midroc till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Om oss

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt.

Under 2017 omsatte vi 6,7 miljarder kronor och sysselsatte 3600 medarbetare.

Se våra lediga tjänster här.

Karriär och utveckling

Vi har lagt våra medarbetares individuella utveckling i deras egna händer. Till sin hjälp har de vårt kompetenspussel, den interna affärsskolan och en stöttande organisation i ryggen.

Vi tror att det bästa sättet att få våra medarbetare att trivas är genom att skapa valmöjligheter och olika vägar för utveckling. Som medarbetare på Midroc ska du kunna påverka din egen vardag. Därför har vi ingen färdig karriärtrappa utan du som medarbetare ges möjlighet att skapa din egen.

Vi arbetar ofta projektbaserat vilket gör att det finns en stor variation i uppdragen, vi kombinerar seniora och juniora erfarenheter i projekten, för att vi ska kunna ta tillvara på all kunskap som finns i gruppen. Dessutom har vi en egen affärsskola som ger oss olika dialog- och reflektionsverktyg, utbildningar och medarbetarskapsdagar. Det ger varje medarbetare en möjlighet till personlig utveckling men det påverkar också hur vi jobbar i grupp. Alla som jobbar hos oss får en gemensam grund att stå på och möjligheter till individuell vidareutveckling. För vi tror att det är det bästa sättet att främja engagemang, med valmöjligheter.

Artiklar

Medarbetare berättar – möt RogerLäs mer

”Vi är ett stort företag med familje-känsla”Läs mer

Följ Midroc på sociala medier

Medarbetare

 • Johanna Haversjö

  Planerare
 • Kontaktperson

 • Moa Wennström

  HR Manager

  010-470 70 00
  moa.wennstrom@midroc.se