MidrocBygg/anläggning

MotivationMed ett kvalitetstänk, fördjupade erfarenheter och kunskaper genomför Midroc sitt arbete med Employer Branding inom flera kategorier. Genom att framföra sina medarbetare i fokus och attrahera potentiella medarbetare med engagemang utses härmed Midroc till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt.
Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4000 medarbetare.

Se våra lediga tjänster här.

Karriär och utveckling

Vi på Midroc tror att det bästa sättet att få våra medarbetare att trivas är att skapa valmöjligheter och olika vägar för utveckling. Som medarbetare på Midroc ska du kunna påverka din egen vardag. Därför har vi ingen färdig karriärtrappa utan du som medarbetare ges möjlighet att skapa din egen.

Vi tror att det bästa sättet att nå framgång är genom samarbete och engagemang. Medarbetare som är involverade i projektets mål, tidplaner och förutsättningar presterar bättre och har roligare på jobbet. Vi tror att kultur utgör grunden för alla våra relationer, med varandra, våra kunder och våra intressenter. Om vi har en bra kultur får vi ett klimat där vi vågar vara nyfikna och lyssna, och på så vis fortsätta lära. För att vi ska kunna göra en positiv skillnad där vi verkar så måste vi börja med oss själva.

Läs mer om vad våra medarbetare säger om oss:

Artiklar

”Som medarbetare på Midroc får man känna sig betydelsefull”Läs mer

”Jag sätter själv planen för min utveckling på Midroc”Läs mer

Medarbetare berättar – möt RogerLäs mer

”Vi är ett stort företag med familje-känsla”Läs mer

Följ Midroc på sociala medier

Kontaktperson

  • Moa Wennström

    HR Manager

    010-470 70 00
    moa.wennstrom@midroc.se