MidrocBygg/anläggning

MotivationMidroc har i många år uppmärksammats för sin starka företagskultur. Med ett gediget employer branding-arbete lyckas Midroc skapa en arbetsplats där alla kan känna sig välkomna. Med stor fokus på jämställdhet och mångfald råder det ingen tvivel om att varje medarbetare är värdefull. Midroc har även en nära relation till studenter och young professionals. Med traineeprogram och lärlingstjänster får den yngre målgruppen all hjälp dem behöver för att komma in i arbetslivet.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt.
Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4000 medarbetare.

Se våra lediga tjänster här.

Karriär och utveckling

Vi på Midroc tror att det bästa sättet att få våra medarbetare att trivas är att skapa valmöjligheter och olika vägar för utveckling. Som medarbetare på Midroc ska du kunna påverka din egen vardag. Därför har vi ingen färdig karriärtrappa utan du som medarbetare ges möjlighet att skapa din egen.

Vi tror att det bästa sättet att nå framgång är genom samarbete och engagemang. Medarbetare som är involverade i projektets mål, tidplaner och förutsättningar presterar bättre och har roligare på jobbet. Vi tror att kultur utgör grunden för alla våra relationer, med varandra, våra kunder och våra intressenter. Om vi har en bra kultur får vi ett klimat där vi vågar vara nyfikna och lyssna, och på så vis fortsätta lära. För att vi ska kunna göra en positiv skillnad där vi verkar så måste vi börja med oss själva.

Läs mer om vad våra medarbetare säger om oss:

Artiklar

Bilder

Lediga jobb


Systemingenjör

Bygg/anläggning

Underhållsingenjör till Avesta

Bygg/anläggning

Projekt/Investerings ledare

Bygg/anläggning

Adminstratör fordon

Bygg/anläggning

Följ Midroc på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida