Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

GranitorBygg & Anläggning

Motivation  Granitor är en trygg arbetsgivare med ett imponerande employer branding arbete. Med en inkluderande och familjär företagskultur möjliggör och erbjuder man plats för medarbetarna att utvecklas. Det finns många karriärmöjligheter för den som vill på Granitor och med deras unika lärlingsprogram Startskottet erbjuder de en trygg och god start på karriären för unga talanger. Helt klart en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och framtiden! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Detta är Granitor

Vi på Granitor (tidigare Midroc) vill bidra till ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. Det gör vi med våra investeringar och samarbeten. Och inte minst genom de lösningar vi utvecklar tillsammans med dig som kund. Du möter oss inom en rad olika branscher, där våra tio bolag hjälper till att utveckla både samhälle och industri.

Detta gör Granitor

På Granitor är vi idag över 4400 medarbetare. Vi erbjuder allt från elinstallation och teknikkonsulttjänster till utveckling av nya stadsdelar och industriprocesser. Vårt arbete är baserat på samarbete, både med dig som kund och inom koncernen. Våra bolag verkar inom många olika branscher och verksamheten är uppdelad i tre affärsområden:

Entreprenad, konsult och service

Entreprenad, installation och service – för nästa generations industrier, byggen och infrastrukturprojekt.

Fastighetsutveckling och förvaltning

Fastighetsutveckling och förvaltning – inspirerande platser och byggnader för människor som ser möjligheter.

Tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag

Tillväxtinvesteringar i teknik med potential att göra världen bättre – morgondagens energi, mat och mediciner.

Gillar du också lagarbete?

Här på Granitor gillar vi samarbete. Tillsammans hittar vi nya vägar. Vi utforskar och lyssnar. Vi har olika roller, olika arbetsuppgifter och gör olika saker – men vi delar samma driv. Idag är vi över 4000 industri- och samhällsutvecklare. Och vi vill bli fler. Kanske passar någon av våra lediga tjänster dig.

Plats att utvecklas

Valmöjligheter, olika utvecklingsvägar, frihet och flexibilitet. Det erbjuder vi här på Granitor, för vi tror att den som kan påverka sin vardag trivs och växer. Din individuella utveckling tar vi oss an gemensamt, så att du får använda dina drivkrafter på bästa sätt. I ryggen har du förstås massor av kunniga kollegor – och en stor och stöttande organisation, som utsågs till Sveriges bästa arbetsgivare 2019 och 2020.

Vi växer med dig

På Granitor arbetar vi ofta projektbaserat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter i projekten. Dessutom har vi en egen affärsskola, Granitor Business School, som finns till för alla våra medarbetare och ger oss verktyg som underlättar dialog och reflektion. Det gör att alla som jobbar hos oss får en gemensam grund att stå på och stora möjligheter till individuell vidareutveckling. För vi vet att om du utvecklas och växer, då växer också vi.

Artiklar

Följ Granitor i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss