10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Mondelēz InternationalIndustri & Produktion

MotivationMondelēz International har utsetts till ett Karriärföretag på grund av deras dedikation till medarbetarnas välbefinnande och professionella utveckling. Företaget främjar en inkluderande och innovativ arbetsmiljö där mångfald och kreativitet uppmuntras. Genom att erbjuda spännande möjligheter och projekt skapar Mondelēz International en plattform för sina anställda att växa och trivas. Den starka portföljen med både globala och lokala varumärken gör Mondelēz International till en attraktiv arbetsgivare där både teamarbete och individuell prestation värderas högt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Mondelēz International i Sverige!

Här har du chansen att bli en del av en dynamisk och framgångsrik organisation som äger och utvecklar några av världens mest älskade varumärken.

Älskade varumärken

Vi är stolta över att ha både lokala ikoner som Marabou, Daim och O’boy, och globala favoriter som Philadelphia, Oreo, Toblerone och många fler i vår portfölj.Vi söker ständigt nya talanger som vill vara med och bygga framtidens snacksindustri. Oavsett om du brinner för chokladtillverkning eller vill utvecklas inom marknadsföring, försäljning, finans eller logistik, har vi en plats för dig.

Vad gör oss till en attraktiv arbetsplats?

Vårt sätt att bedriva affärer

På Mondelēz International har vi en ambition att leda framtiden inom snacks genom att skapa snacks på rätt sätt för både människor och planeten. Vi vill leda inom de hållbarhetsområden där vi har störst påverkan och driva förändring där världen behöver det som allra mest. ​För oss betyder det att leda arbetet för en hållbarare odling av de ingredienser vi använder, säkerställa att vi når nettonoll i vårt klimatavtryck till 2050 och bidra till att uppnå en cirkulär ekonomi för förpackningar.​ Vi har specifika mål som vi strävar mot och vi gör kontinuerliga framsteg för att skapa meningsfull förändring.

Vill du lära dig mer om vårt hållbarhetsarbete?  Besök Snacking Made Right | Mondelēz International, Inc. (mondelezinternational.com). Här kan du läsa mer om våra mål, framsteg och hur vi arbetar för att skapa en bättre framtid för snacks.

More about us

Följ Mondelēz International i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss