Sök Meny

NIBEInstallation, drift, underhåll

MotivationNIBE är en innovativ och etablerad arbetsgivare som har etablerat ett mycket starkt och attraktivt employer brand. Engagemang och delaktighet genomsyrar företaget och kulturen, och här finns många karriär- och utvecklingsmöjligheter för medarbetarna. NIBE har etablerat en nära relation till young professionals och den som börjar sin karriär här är nästintill garanterad en mycket spännande karriär! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till karriärsidan för NIBE!

Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan starten har vi arbetat engagerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar NIBE en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Det är vi stolta över.

Vi på NIBE är av naturen envisa och ger oss aldrig. Vi tror på gammaldags hederlighet, medmänsklighet och vikten av att hålla vad man lovar. Vi gillar att hålla fast vid vår historia. Vi bryr oss om orterna där vi finns och människorna som bor där. På så sätt är vi kanske traditionalister.

Men vi är samtidigt ett resultatinriktat världsledande innovationsföretag med fokus på att skapa nytta och besparingar för våra kunder. Vi letar ständigt och nyfiket efter nya tekniska lösningar för att förbättra våra produkter och tjänster. Vi vill växa med god lönsamhet och vi ställer höga krav på både oss själva och våra partners.

Det är detta som gör NIBE unikt. Vi har fötterna på jorden samtidigt som blicken är stadigt riktad framåt. Och vi arbetar oförtröttligt för att ge världen bättre energilösningar. Vi ger oss aldrig.

Var med och utveckla hållbara energilösningar

Vill du göra världen bättre genom att utveckla hållbara energilösningar tillsammans med oss? Som ett världsledande innovationsföretag har vi en viktig roll i den globala omställningen till ett hållbart samhälle. Vi är ett börsnoterat bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans ser vi till att både du och företaget trivs och utvecklas!

Väx och trivs tillsammans med oss

Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på NIBE och utveckla framtidens energilösningar. Tillsammans ser vi till att det blir så för dig också.

Mycket frihet och stort ansvar

När du arbetar hos oss tar du ansvar genom att vara aktiv och delaktig i din arbetsprocess. Ett gemensamt fokus och vilja till förbättring ingår i dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som samarbetar och visar öppenhet och respekt för varandra. Tillsammans uppnår vi effektiva arbetsflöden och goda vanor som ger tillväxt, konkurrenskraft och nöjda kollegor, något som du kan känna dig stolt över.

Goda karriärmöjligheter

Hos oss på NIBE kan du få utlopp för din talang, kreativitet och ditt tekniska kunnande. Tack vare vår goda tillväxt öppnas ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och som söker nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter, både inom koncernen i Sverige och utomlands. När NIBE växer behöver vi fler duktiga medarbetare som du, som vill växa tillsammans med oss.

Möt oss som jobbar på NIBE

Lediga jobb


NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Kalibreringsingenjör

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Mjukvarutestare

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Programmerare

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

EMC Test engineer

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Test och Verifiering

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Compliance Engineer for NIBE Energy systems

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Logistiker till NIBEs utvecklingsavdelning

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

DevOps / Build Automation Engineer

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Labbtekniker Ventilation

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Feature Developer

NIBE | Kronobergs Län, Markaryd

Webbkoordinator

Följ NIBE på sociala medier

LinkedInWebbsida