Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

NKTIndustri & Produktion

Motivation“NKTs kärna sammanfattas i unik kultur som går bortom teknisk expertis. Utöver att utveckla avancerad teknologi för hållbar energi visar NKT att de värderar sina medarbetare högst med sina stora satsningar på medarbetares utveckling. NKT förmedlar en känsla av samhörighet genom att stödja varje individs personliga och professionella tillväxt och med denna hängivenhet är de ett självklart Karriärföretag.“

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

I en globaliserad och uppkopplad värld med en snabbväxande befolkning som efterfrågar en modern livsstil blir behovet av energi allt större. Vi på NKT har som mål att ger mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av grön energi.

Vi grundades 1891 under den andra industriella revolutionen och vi bröt ny mark i den nordiska kabelindustrin. Idag tar vi oss an den fjärde industriella revolutionen med vår kompetens inom energitransport och våra kostnadseffektiva produktionsanläggningar av senaste tekniska standard. På så sätt levererar vi livslångt mervärde till våra kunder och till samhället i stort.

Är du en sann visionär?

Redan från första början var det vår förmåga att ta fram innovativa och visionära idéer som beredde vägen för vår pionjärroll inom kabelbranschen där vi levererar livslångt mervärde till våra kunder och samhället i stort. Kablar och ledningar är de osynliga hjältarna i vår digitala tidsålder och i den globala övergången till förnybar energi. Vi spelar en viktig roll när det gäller att göra det moderna samhället enklare och mer hållbart. Det är våra kablar som transporterar förnybar energi till fabriker och bostäder och vi strävar ständigt efter att göra dem bättre, snabbare och mer tillförlitliga.

Det finns ingen standarprofil för våra anställda. Hos NKT bidrar alla på sitt eget sätt och det är just det som gör arbetet så utmanande och meningsfullt. Under årens lopp har vi växt genom både organisk tillväxt och uppköp, men det som bidragit mest till vår tillväxt är våra hängivna medarbetare som vill göra skillnad – på riktigt – för framtida generationer.

Tänk över gränserna

NKT finns i 16 länder över hela världen men vi har vårt starkaste fotfäste i Europa. Vi söker dig med ett internationellt tankesätt som gillar att nå resultat och att utmana lösningar genom samarbete över landsgränser, avdelningar och befattningar. Detta för att leverera värdefulla lösningar åt våra kunder. Hos oss blir du en del i mångsidigt och inkluderande företag i framkant av kabelteknik och lösningar som är en absolut förutsättning för den gröna omställningen.

Läs mer om livet på NKT och våra lediga tjänster här: careers.nkt.com eller på www.nkt.com

Bilder

Traineeprogram


NKT Trainee program

Följ NKT i sociala medier

KarriärsidaFacebookLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss