Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Nordic WellnessUnderhållning

MotivationNordic Wellness har utmärkt sig som ett Karriärföretag tack vare sin dedikation att erbjuda anställda en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö. Företaget strävar efter att främja hälsa och välmående, vilket skapar en positiv atmosfär. Nordic Wellness uppmuntrar också till kontinuerlig utveckling genom utbildning och karriärmöjligheter, vilket lockar och behåller talangfulla medarbetare. Med fokus på att skapa en trivsam och hälsofrämjande arbetsplats, är Nordic Wellness en attraktiv arbetsgivare för de som värdesätter en sund livsstil och personlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Välkommen till Nordic Wellness karriärsida!

OM NORDIC WELLNESS

Vi har kommit långt på vår resa och är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Men vi nöjer oss inte där! Nu siktar vi på 300 klubbar i Sverige till december 2023.

VÅR MISSION

Våra medlemmar och personal skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans.

VÅR VISION

Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan.

VÅRT MÅL

Nordic Wellness vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Fun, Movement, Strong, Together

Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden.

VÅR BRANDSTORY

STARKA RÖTTER

Nordic Wellness startade 1997 i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Här har vi under enkla förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor. Bakom våra framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför lägger vi kraft på att utbilda och stärka vår personal, utveckla våra träningsformer, uppgradera våra maskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till oss.

SNABBT FOTARBETE

Vi vill aldrig stå still eller nöja oss. Det ligger i vår natur att röra oss framåt och utmana. Därför scannar vi ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar. Vår flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att vi vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag. Vi ser det som varje människas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa. Vi vill bidra till det genom ett bredare utbud, fler lokala klubbar och med konkurrenskraftiga priser.

LYHÖRD GEMENSKAP

Idag är vi en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla våra klubbar har samma målbild – vi ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa. Tillsammans med våra medlemmar ska vi och våra licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att vi har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer. Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer vi att lyckas med det.

HÅLLBAR INSPIRATION

Vi tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi skruvar ständigt på nya lösningar för att göra våra lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Nordic Wellness vill vi alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.

Bilder

Lediga jobb


Stipendier


17 000 kr

Nordic Wellness Hälsostipendium + 1 års gratis gymkort

Följ Nordic Wellness i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss