Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

OnePartnerGroupBemanning & Administration

MotivationOnePartnerGroup har blivit utsedda till ett Karriärföretag tack vare deras engagemang för att skapa en givande och inkluderande arbetsmiljö. De erbjuder sina medarbetare möjligheter till utveckling och framåtskridande i sina karriärer. Företagets tydliga värderingar och mål skapar en stark företagskultur som lockar och behåller kompetenta talanger. OnePartnerGroup är helt enkelt en arbetsplats där individer kan växa och uppnå sin fulla potential.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är din bästa kollega i karriären

Vi är övertygade om att det finns en rätt plats för alla. Och vi nöjer oss inte förrän vi hittat den. Vi jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. När du är nyfiken på nya jobbmöjligheter är vi din bästa kollega i karriären.

Nyfiken på nytt jobb? Kika på våra lediga tjänster här

Vilka är vi?

Vi på OnePartnerGroup finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade kollegor. Med ett brett kontaktnät kan vi erbjuda dig ett stort utbud av lediga tjänster inom flera olika branscher.

Vi vill att fler ska få glädjen att lyckas och uppleva framgång utifrån sin egen definition och situation. Vi vill möjliggöra för fler att få ett första jobb, att få bli chef, eller kort och gott känna sig uppskattad på jobbet och trivas i sin roll. Vi strävar efter att vara din bästa kollega i karriären och hjälpa dig att lyckas, utvecklas och må bra. För, vad vore vi utan våra kollegor?

Mer om OnePartnerGroup


Bilder

Följ OnePartnerGroup i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss