10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

OvakoIndustri & Produktion

MotivationOvako har blivit utnämnda som ett Karriärföretag tack vare sitt åtagande för att forma en hållbar framtid i stålindustrin. Företaget erbjuder en miljö där medarbetare kan växa och utvecklas, samtidigt som de aktivt arbetar för att minska sin påverkan på miljön. Ovako prioriterar mångfald, inkludering och långsiktig hållbarhet i sin arbetskultur, vilket skapar en positiv och meningsfull arbetsplats där medarbetare kan driva sina karriärer samtidigt som de bidrar till en bättre värld genom sina insatser.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Ovako

Vi tror att de flesta människor vill se sitt arbete som mer än bara ett jobb. De söker en öppen och vänlig atmosfär där alla är någon, med möjligheter att utvecklas. Många uppskattar känslan av att arbeta med något som gör världen bättre. Ovako erbjuder allt detta, tillsammans med naturen precis runt hörnet. Vi är en nordisk världsledare inom hållbart stål och bygger en bättre framtid tillsammans. Vissa kallar oss ödmjuka, men det är inte riktigt sant. För ärligt talat vet vi att förändringen av världen börjar med oss.

Var en del av vår resa!

Vill du bli en en del av oss?

Vi söker ständigt efter innovativa och kunniga medarbetare som vill följa med på vår resa som ståltillverkare med världsledande koncept och där säkerheten alltid står i fokus. För att nå våra mål behöver vi de mest innovativa, ansvarsfulla och kunniga talangerna. Vi erbjuder kontinuerligt våra medarbetare utveckling, stöttning och vägledning genom olika karriär- och utbildningsmöjligheter. Se våra lediga tjänster här.

Kort om Ovako:

Vi har cirka 2 900 dedikerade medarbetare i mer än 30 länder och produktionsanläggningar på sex orter i Sverige och Finland. Vi är ett dotterbolag till japanska Sanyo Special Steel och en medlem av Nippon Steel Corporation, en av världens största stålproducenter

Varför Ovako

Bilder

Lediga jobb


Ovako |

Mekaniker Ovako i Hofors, Valsverket

Ovako |

Slaggbrytare till Ovako i Smedjebacken

Ovako |

IT tekniker till Ovako

Ovako |

Elektriker sökes till Centralt skiftunderhåll Ovako i Hofors

Ovako |

Field Sales - Eastern Europe

Ovako |

HR-chef med strategisk höjd

Ovako |

Öppen ansökan: Examensarbete på Ovako

Följ Ovako i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss