OvakoIndustri/produktion

MotivationOvako fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ovako har en flera hundra år lång och stolt historia, där vår kunskap och våra innovationer har varit – och alltid kommer att vara – en viktig del i samhället. Vi levererar rent, högkvalitativt och återvunnet stål. Och vi gör det med den mest hållbara teknik som finns, med lägst utsläpp i hela stålindustrin. Bakom det ligger en strävan att förbättra och förädla – att ständigt vara nytänkande. Det ligger i vår historia och vår kultur.

Du kanske inte alltid tänker på det, men vårt högkvalitativa och slitstarka stål finns överallt i samhället – i personbilar och lastbilar världen över, i plogbilen som röjer vägen om vintern, i vindkraftverket som ger förnybar energi, och i skivstången som bär vikterna på gymmet. Vårt stål finns där kraven på kvalitet och hållbarhet är som högst.

Nu står världen inför en stor klimatutmaning och stålproducenternas roll är viktigare än någonsin. Då kliver vi fram och tar ansvar. Redan idag är vårt stål återvunnet till 97 % och vi har 95 % lägre koldioxidutsläpp än branschsnittet. Vi har mycket att vara stolta över, men vi nöjer oss inte. Vi kan och vi vill göra mer. Ovako ställer därför om till en helt klimatneutral verksamhet, baserad på fossilfri vätgas och fossilfri el – och vi gör det decennier före våra branchkollegor.

Vår ambition stannar inte vid att förändra hur vi framställer stål. Det är dags att sluta cirkeln i alla delar av vår verksamhet. Vi är beredda att tänka om och tänka nytt – för att göra kloka, schyssta och klimatsmarta val i vår arbetsvardag. Vi samarbetar och vi delar kunskap. Vi lär oss från andra och vi lär oss av varandra. I det lilla samhället och i det stora ska vi bidra till en mer hållbar värld. Det är det som gör oss till Ovako.

Vill du bli en en del av oss?

Vi söker ständigt efter innovativa och kunniga medarbetare som vill följa med på vår resa som ståltillverkare med världsledande koncept och där säkerheten alltid står i fokus. För att nå våra mål behöver vi de mest innovativa, ansvarsfulla och kunniga talangerna. Vi erbjuder kontinuerligt våra medarbetare utveckling, stöttning och vägledning genom olika karriär- och utbildningsmöjligheter. Se våra lediga tjänster här.

Kort om Ovako:

Vi har cirka 2 900 dedikerade medarbetare i mer än 30 länder och produktionsanläggningar på sex orter i Sverige och Finland. Vi är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en medlem av Nippon Steel Corporation, en av världens största stålproducenter

Varför Ovako

Bilder

Lediga jobb


Ovako |

Semestervikariat som fordonsförare på Interna transporter i Hällefors

Ovako |

Sektionschef inom Logistik sökes till Ovako Hofors

Ovako |

Ingenjör till Teknisk Kundservice på Ovako BU Hofors-Hellefors

Ovako |

Hydrauliker till Ovako Bar i Smedjebacken

Ovako |

Truckförare till Transportavdelningen i Boxholm

Ovako |

Marknadsavdelningen söker medarbetare till Customer Service

Ovako |

Industrimekaniker sökes till Ovako i Hofors, Stålverket

Ovako |

Slaggbrytare till Ämnestillverkningen Smedjebacken

Ovako |

Vi söker ambitiösa Industrilärlingar till Ovako i Boxholm

Ovako |

Skiftgående mekaniker till Boxholm

Ovako |

Jobba som elektriker på Ovako i Smedjebacken!

Ovako |

Sommarjobb / Semestervikariat - Ovako Bar AB, Smedjebacken 2023

Ovako |

Sommarjobb / Semestervikariat - Ovako Bar AB, Boxholm 2023

Ovako |

Sommarjobba på Ovako i Hofors!

Ovako |

Metallurg/processingenjör till Ovako

Ovako |

Sommarjobba på Ovako i Hällefors!

Följ Ovako på sociala medier

InstagramTwitterLinkedInWebbsida