Sök Meny

Parks and Resorts

MotivationPark and Resorts är en spännande arbetsgivare som bjuder på unika miljöer. Med en stark företagskultur och känsla för medarbetarnas välmående samt fokus på mångfald och inkludering sticker Park and Resorts verkligen ut. Det är den perfekta arbetsplatsen för de som är i början av sin karriär, och det finns många karriärmöjligheter som passar olika kompetenser. Idag består Park and Resorts av 4 unika parker som har viktiga roller i den svenska besöksnäringen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

I Parks and Resorts ingår några av landets främsta upplevelseparker: Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tillsammans har vi roat och engagerat människor i 138 år. Vi strävar efter att erbjuda världens bästa parkupplevelser.

Vi tror på ungdomar

Tusentals ungdomar arbetar i våra parker varje säsong och för många är detta första steget ut i arbetslivet. Genom att ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas hos oss ökar vi chanserna att de kommer tillbaka under fler säsonger och delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter till nyare kollegor. Många av våra årsanställda medarbetare, har börjat sina karriärer som säsongsmedarbetare ute i våra parker, för att sedan arbeta med arbetsuppgifter inom marknad & kommunikation, ekonomi, IT, HR, ledarskap och inom vår driftorganisation.

Våra värderingar

Våra fyra värdeord – säkerhet, omtanke, upplevelse och effektivitet – utgör tillsammans med våra fem ballonger, Parks and Resorts värdegrund. Värdeorden är grunden i allt vi gör. Ballongerna fungerar som en kompass för att göra det vardagliga arbetet lättare. När vi har starka värderingar blir de ett nav som gör att vi utvecklas och mår bra på jobbet, vilket i sin tur driver företaget framåt.

Olika leka bäst

För en verksamhet som välkomnar miljoner gäster årligen, är mångfald helt naturligt. Den finns bland våra gäster, och det är vår bergfasta övertygelse att den ska finnas bland våra medarbetare, dels för att det skapar bättre gästmöten, men också för att olikheter berikar. Våra parker driver därför sedan många år flera initiativ för att säkra mångfalden, som till exempel att anställa personer med funktionshinder, nyanlända samt satsningar för att anställa personer över 55 år. På detta vis skapar vi dynamiska och kreativa grupper där personer med olika bakgrund, erfarenheter och förutsättningar, möter dem vars arbetsliv just har börjat.

Lediga jobb.

Parks and Resorts Scandinavia

Bilder

Följ Parks and Resorts på sociala medier

LinkedInWebbsida