Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

PRO TEMPORE

MotivationPRO TEMPORE är inte bara en arbetsgivare; de är en plats där arbetsglädje, gemenskap och personlig utveckling är i centrum. Med en tydlig och inkluderande företagskultur ger de sina medarbetare möjligheten att växa och trivas. PRO TEMPORE är dedikerade till att erbjuda meningsfulla karriärmöjligheter och är stolta över sitt arbete med att attrahera och behålla branschens bästa talanger.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

PRO TEMPORE – som betyder interim på latin – är en konsultverksamhet som erbjuder kvalificerade ekonomer i interima roller, såsom:

PRO TEMPORE startades 2018 och har sen dess växt organiskt i en rasande fart. Kunderna är oftast stora internationella bolag eller organisationer i snabb tillväxt eller i förändring.

PRO TEMPOREs personalidé är enkel: Vi vill rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och professionella ekonomer med en värdegrund vi står bakom. Läs gärna mer här om vad som krävs för att bli en av oss!

Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig för att ses över en kaffe, antingen på vårt kontor i Göteborg, Malmö eller Stockholm.

Följ PRO TEMPORE på sociala medier

LinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss