Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Protek

MotivationProtek har blivit utsett till ett Karriärföretag för sitt framstående arbete inom bygg- och fastighetsbranschen. Företaget erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där innovation och kreativitet uppmuntras. Protek strävar efter att skapa en stark gemenskap där varje medarbetare spelar en viktig roll och där det finns möjligheter till personlig och professionell utveckling. Med fokus på hållbarhet och kvalitet blir Protek en attraktiv arbetsgivare för de som söker en meningsfull karriär.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Engagemang och kompetens genom öppenhet och glädje

På protek tror vi inte på att du ”ska göra ett par hundår” för att bevisa dig. Tvärtom. Du kommer in i vår verksamhet med mängder av ny, fräsch kunskap och egna idéer. Det vill vi värna om och utveckla.

Hos oss blir du därför delaktig i våra projekt från dag ett. Vi tror nämligen på att utvecklas i skarpa projekt tillsammans med erfarna kollegor. Våra värdeord engagemang, kompetens, öppenhet och glädje ger oss också en bra grund att stå på för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Oavsett bakgrund och erfarenhet.

”Välkommen till en av Sveriges bästa arbetsplatser”

2022 utnämndes protek till Sveriges bästa samt Europas nionde bästa arbetsplats utav Great Place to Work. Något vi är otroligt stolta över!

GPTW utför varje år världens största arbetsplatsstudie i mer än 50 länder över hela världen. Utmärkelsen ges till de som av sina egna medarbetare rankas allra högst i medarbetarundersökningarna.

Vi vill passa på att tacka alla våra fantastiska medarbetare som bidragit till denna utmärkelse.

Bra förmåner

protek erbjuder alla medarbetare ett antal förmåner. Gruppens gemenskap tillsammans med varje medarbetares välmående och trivsel är viktig på protek.

Gruppens gemenskap tillsammans med varje medarbetares välmående och trivsel är viktig på protek, där exempelvis flexibla arbetsmöjligheter och individanpassad utvecklingsplan är grundläggande verktyg. Men också grupptillhörigheten och öppenheten på kontoren står i centrum, varför vi varje morgon har gemensam frukost samt med jämna mellanrum genomför gemensamma studiebesök och större studieresor.

Varje protekmedarbetare blir erbjuden:

Samtliga förmåner, erbjudanden och ersättningar redogörs för i proteks personalhandbok vilken samtliga medarbetare tar del av.

Bilder

Följ Protek i sociala medier

KarriärsidaInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss