PulsenIT/teknik/konsult

MotivationPulsen är ett spännande IT företag som med sitt employer branding-arbete fått sin attraktivitet som arbetsgivare att växa. De visar på gott stöd från en HR-avdelning som bryr sig om sina medarbetare och deras utveckling. Genom att visa upp sin fantastiska företagskultur kombinerat med ett flitigt rekryteringsarbete lyckas Pulsen uppnå en hög attraktivitet som arbetsgivare. Vi ser även att Pulsen är experter på att kombinera olika kanaler för att få ut sitt budskap. Från podcast till spännande webbinarium lyckas Pulsen framföra en storytelling som är intressant och inspirerande.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

VI SKAPAR EN BÄTTRE OMVÄRLD
MED IT SOM MÖJLIGGÖRARE

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Våra lösningar skapar trygghet, säkerhet och effektivitet så att du bättre kan fokusera på målet. Inom omsorgen skapar vi mer tid för det goda mötet, inom retail ger vi förutsättningar för att växa affärer, på driftsidan ger vi den tillförlitliga infrastruktur du behöver och på integrationssidan binder vi samman data och processer för att skapa nya möjligheter. Våra nischade IT-tjänster förbättrar våra kunders omvärld och vardagen hos deras slutkunder.

Vi är marknadsledande inom kundtjänst och med innovativa tjänster hjälper vi kunderna ta hand om sina slutkunder på smarta sätt. Hjältevadshus har inte bara unikt effektiva byggmetoder. Genom IT förenklar de också hela bygg- och planeringsprocessen för köparen. Lokalt skapar Pulsen Konferens en bättre och enklare mötesvärld.

Pulsen är Sveriges äldsta IT-företag. Sedan 1964 har vi varit del av kundernas, marknadens och omvärldens digitaliseringsresa. Vår erfarenhet skapar nya möjligheter och driver hela tiden utvecklingen framåt. Vår bredd av verksamheter inom koncernen är idag större än någonsin, men samtidigt även mer nischad. Genom fokus och spetskompetens skapar vi utveckling och möter framtidens utmaningar tillsammans med våra kunder. Med IT skapar vi en bättre omvärld för alla.

Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

Är det dig vi söker? Hitta lediga tjänster här!

Följ Pulsen på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida