Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

Pulsen GroupIT/Teknik/Konsult

MotivationPulsen Group har utsetts till ett Karriärföretag för femte året i rad. De har framgångsrikt arbetat för att skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats och återkommande visat hur de främjar en stark företagskultur som uppmuntrar utveckling, personlig drivkraft, ansvarstagande och långsiktighet. Med fokus på nyckelområden som arbetsmiljö, ledarskap och mångfald har Pulsen Group visat hur värdegrunden är en naturlig del av koncernens DNA och en ledstjärna i ambitionen att utveckla företag, människor och världen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi utvecklar företag, människor och världen       

Pulsen Group är en familjeägd bolagskoncern. Vi utvecklar företag baserat på insikterna från snart 60 år av eget, framgångsrikt entreprenörskap. Flera av våra bolag jobbar med IT, några är verksamma i helt andra branscher. Men likheterna är desto fler. Tillsammans förenas vi i vår gemensamma syn på företagande, ledarskap och individuell utveckling.

För att utveckla såväl företag, människor och världen fokuserar vi på att ge människor nycklarna till att lyckas själva. Genom att utvecklas som individ, medarbetare och ledare skapas också förutsättningarna för en hållbar affärsutveckling, som dessutom kan göra världen lite bättre.          

För oss är det viktigt att vår företagskultur inte bara är något vi pratar om, det är något alla ska uppleva. I vår stora familj är varje individ värdefull. Att vi är familjeägda gör inte bara beslutsvägarna korta. Det gör också att vi ser långsiktigt på de beslut vi fattar och investeringar som vi gör. Det skapar en framåtanda som utmanar oss både som individer och som företag. En förutsättning för att kunna fortsätta utveckla företag, människor och världen.

Är det dig vi söker? Hitta lediga tjänster här!

Medarbetare

Följ Pulsen Group i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss