Pulsen GroupIT/teknik/konsult

MotivationPulsen Group är en koncern som utvecklar företag, människor och världen. Pulsen Group är ett företag med många bollar i luften  och som lyckas exceptionell med det. Pulsen Group förmedlar sitt budskap helt rätt och använder sig flitigt av olika kanaler för att nå ut till sin målgrupp. De har en förmåga att hitta engagerade talanger och det är inte konstig att de drar sig till Pulsen Group med den fina employer branding de har. Med sin spetskompetens tar sig Pulsen Group an de flesta utmaningar vilket även betyder ständig utveckling för medarbetarna. Ett inspirerande bolag! 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

VI SKAPAR EN BÄTTRE OMVÄRLD MED IT SOM MÖJLIGGÖRARE

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Våra lösningar skapar trygghet, säkerhet och effektivitet så att du bättre kan fokusera på målet. Inom omsorgen skapar vi mer tid för det goda mötet, inom retail ger vi förutsättningar för att växa affärer, på driftsidan ger vi den tillförlitliga infrastruktur du behöver och på integrationssidan binder vi samman data och processer för att skapa nya möjligheter. Våra nischade IT-tjänster förbättrar våra kunders omvärld och vardagen hos deras slutkunder.

Vi är marknadsledande inom kundtjänst och med innovativa tjänster hjälper vi kunderna ta hand om sina slutkunder på smarta sätt. Hjältevadshus har inte bara unikt effektiva byggmetoder. Genom IT förenklar de också hela bygg- och planeringsprocessen för köparen. Lokalt skapar Pulsen Konferens en bättre och enklare mötesvärld.

Pulsen är Sveriges äldsta IT-företag. Sedan 1964 har vi varit del av kundernas, marknadens och omvärldens digitaliseringsresa. Vår erfarenhet skapar nya möjligheter och driver hela tiden utvecklingen framåt. Vår bredd av verksamheter inom koncernen är idag större än någonsin, men samtidigt även mer nischad. Genom fokus och spetskompetens skapar vi utveckling och möter framtidens utmaningar tillsammans med våra kunder. Med IT skapar vi en bättre omvärld för alla.

Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

Är det dig vi söker? Hitta lediga tjänster här!

Medarbetare

Följ Pulsen Group på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida