Pulsen GroupIT/teknik/konsult

MotivationVi är imponerade av Pulsen Group och de är i många stycken en förebild avseende attraktionsfrågorna. Man har på kort tid etablerat vikten av frågorna i ledningen och därmed gjort det till en del av sin företagskultur. Man arbetar effektivt med storytelling och har en dynamisk hemsida. Det är svårt att tala om Pulsen Group i dessa frågor utan att nämna deras mycket dynamiska HR avdelning. HR avdelningens engagemang, ambition och energi i frågorna är smittande, inte bara intern på Pulsen Group, utan även externt. Resultaten har inte heller låtit vänta på sig och vi har i det senaste, som ett kvitto, sett en kraftigt ökad attraktivitet för Pulsen Group bland IT talangerna. Pulsen Group är en förebild – helt enkelt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

VI SKAPAR EN BÄTTRE OMVÄRLD MED IT SOM MÖJLIGGÖRARE

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Våra lösningar skapar trygghet, säkerhet och effektivitet så att du bättre kan fokusera på målet. Inom omsorgen skapar vi mer tid för det goda mötet, inom retail ger vi förutsättningar för att växa affärer, på driftsidan ger vi den tillförlitliga infrastruktur du behöver och på integrationssidan binder vi samman data och processer för att skapa nya möjligheter. Våra nischade IT-tjänster förbättrar våra kunders omvärld och vardagen hos deras slutkunder.

Vi är marknadsledande inom kundtjänst och med innovativa tjänster hjälper vi kunderna ta hand om sina slutkunder på smarta sätt. Hjältevadshus har inte bara unikt effektiva byggmetoder. Genom IT förenklar de också hela bygg- och planeringsprocessen för köparen. Lokalt skapar Pulsen Konferens en bättre och enklare mötesvärld.

Pulsen är Sveriges äldsta IT-företag. Sedan 1964 har vi varit del av kundernas, marknadens och omvärldens digitaliseringsresa. Vår erfarenhet skapar nya möjligheter och driver hela tiden utvecklingen framåt. Vår bredd av verksamheter inom koncernen är idag större än någonsin, men samtidigt även mer nischad. Genom fokus och spetskompetens skapar vi utveckling och möter framtidens utmaningar tillsammans med våra kunder. Med IT skapar vi en bättre omvärld för alla.

Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

Är det dig vi söker? Hitta lediga tjänster här!

Medarbetare

Följ Pulsen Group på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida