Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

PwCFinans/Ekonomi/Juridik

MotivationPwC är en ledande global arbetsgivare som konsekvent rankas som en av Sveriges mest attraktiva företag att arbeta för. De utmärker sig genom sin starka företagskultur som främjar inkludering, mångfald, och en stark känsla av samhörighet. Genom att investera i sina medarbetare och erbjuda utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter, ger PwC sina anställda möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. Med en starkt förankrad värdegrund och etiskt ledarskap gör PwC en verklig positiv inverkan på både sina medarbetare och samhället i stort.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är specialister i samverkan. Vill du vara med på vår resa?

Från revision till affärsutveckling – vår värld rymmer både bred och djup kompetens. Nyckeln till vår framgång är att vi aldrig har långt till expertis. Och att vi ser samarbete mellan olika områden som en naturlig del av vår vardag.

Om PwC

“Vi vill göra skillnad i samhället genom att vara en stark röst i viktiga frågor och stötta inom områden som hållbarhet, mångfald och entreprenörskap. Inkludering och mångfald är något jag personligen brinner starkt för, och som också är en viktig del av vår värdegrund”
– Sofia Götmar-Blomstedt, vd PwC Sverige

Hos oss jobbar du för ett hållbart näringsliv och samhälle

Vi drivs av vårt syfte – att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Eftersom ingen kund är den andra lik, är en mångfald av kunskap och perspektiv hos våra kollegor nödvändigt. När vi samverkar som specialister hittar vi nya möjligheter till nytänkande. Det är så vi skapar affärsmässiga och hållbara värden. Idag och imorgon.

Vill du veta mer om vad jobbet på PwC ger – och vad som krävs?
I “Fem perspektiv” berättar våra medarbetare om hur livet på PwC ser ut och hur vi tillsammans skapar lösningar på komplexa utmaningar.

Det här är vår inställning

Vår kultur

Kom som du är och var dig själv

På PwC brukar vi prata om hjärta och hjärna. Hos oss ska alla känna sig  uppskattade och respekterade – inte bara för sin kompetens utan främst som människor. Vi delar värderingar; tar hänsyn till miljö, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Alla är olika och har olika behov – därför ska våra kontor ha hög standard för dig som vill jobba där. Men vill du hellre jobba hemma, går det oftast lika bra.

Utvecklas hos oss!

Ta del av tusentals möjligheter!

Bara människor kan ligga steget före, vara proaktiva rådgivare och skapa mervärde för våra kunder. Därför är din utveckling viktig för oss och för vår affär. Men hur den ser ut, det kan vi inte svara på. Vi har tusentals möjligheter, men det är du som bestämmer vart du ska. På vägen hejar vi på dig och blir glada när du upptäcker nya förmågor som får dig att växa.

På PwC jobbar vi för jämlika möjligheter och en jämlik belöning. Vi är inte där än, men vi är på väg i rätt riktning.

Vår syn på ledarskap

Vi tror på ett inkluderande ledarskap

Våra ledare är nycklar till din upplevelse av oss som arbetsplats – och vår inställning är lika viktig som din. Vi gör vårt bästa för att ge dem de verktyg de behöver så att du kan bli ditt bästa jag. Vi skapar flexibilitet och omvärderar  kontinuerligt våra arbetssätt.

Eftersom du vet bäst vad du behöver för att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över – gör vi vad vi kan för att du ska känna att du kan leda dig själv på ett  bra sätt.

Våra medarbetare

Bli en proaktiv rådgivare du också!

På PwC ger vi våra kunder lösningar och insikter för en bättre morgondag. Vi är modiga och nytänkande. Och vi jobbar tillsammans – här får ingen köra sitt eget race. Genom att samverka som specialister skapar vi värde för kunder, människor och samhälle.

Som arbetsgivare ger vi förutsättningar för hälsa, hållbara och glada medarbetare. Träningen och gränsdragningarna behöver du däremot göra själv.

Upptäck vår värld av möjligheter

Din energi, inställning och dina nya perspektiv är en viktig del av vår ständiga utveckling. Därför vill vi vara en viktig del av din! Oavsett hur din karriär kommer att se ut i framtiden, ser vi det som en förmån att få vara med när den börjar.

Vi är specialister i samverkan. Vill du vara med på vår resa?

Kika in på pwc.se/karriar

Artiklar

Bilder

Traineeprogram


PWC Edge, Graduate Program for Deals

Följ PwC i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss