Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

RamirentBygg/anläggning

MotivationRamirent är en arbetsgivare inom bygg- och anläggningsbranschen som utmärker sig genom sin starka företagskultur. Här trivs medarbetare i en arbetsmiljö där samarbete, trivsel och ansvar är av högsta prioritet. Du har möjlighet att vara en del av ett kompetent och dedikerat team som tillsammans skapar hållbara lösningar och samtidigt utvecklar en framgångsrik karriär.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Det är viktigt att trivas på jobbet – där vi tillbringar en stor del av vår vakna tid.
Därför gör Ramirent allt för att var och en ska ha ett drömjobb att gå till.

Se våra lediga tjänster HÄR – Välkommen med din ansökan!

______

Kort om Ramirent

Maskinuthyrning
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Alltid nära dig
Vi vill vara nära dig som kund. Därför har vi kundcenter över hela landet. Vårt lokala tankesätt ger dig det lokala företagets fördelar. Du vet vilka som jobbar på ditt närmaste kundcenter, och att de alltid är beredda att ställa upp för dig vilka utmaningar du än står inför.

Mer än maskiner
Inom varje produktområde erbjuder vi ett antal lösningar. Vi ger stöd hela vägen från behovsanalys och projektering till installation, logistik, utbildning, underhåll och demontering.

God laganda
Vi kallar den för Ramirentandan. Den innebär att vi alltid ställer upp för våra kunder och för varandra. Revirtänkande och prestige är oss främmande. Det enda som gäller är en rak och ärlig dialog i alla lägen. Läs gärna mer om våra värderingar.

Höga ambitioner
Vi arbetar efter en tydlig vision och har klara riktlinjer för hur vi jobbar med kvalitets- och miljöfrågor. Vår platta organisation ger oss korta beslutsvägar.

Vår historia
Ett ungt företag med en mångårig historia. Så kan man beskriva Ramirent. Genom företagen Altima och Stavdal sträcker sig vår historia så långt tillbaka som till slutet av 1950-talet.
Samtidigt är vi sedan företagen slogs ihop och bildade Ramirent 2004 ett nytt tillskott på den svenska marknaden för maskinuthyrning.

Lediga jobb


Ramirent | Trollhättan

Kundcenterchef till Ramirent i Trollhättan

Ramirent | Stockholm Frihamnen

Innesäljare

Traineeprogram


Ramirent trainee program

Följ Ramirent på sociala medier

InstagramFacebookXLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss